Veerweg 7

5161PC Sprang-Capelle

+31-85-500-8056

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Havenmeester
Uw ervaringen over Jachthaven Aquapelle in Sprang-capelle delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

W Hoppe
Een heel leuke haven met Brabantse gemoedelijkheid en een leuke kantine die beheerd wordt door Mvr Tina en Mvr Jannie. Wij gaan hier zeker weer een keer komen.
Anoniem
Goede sfeer en meedenkend en openhartig personeel op deze alleraardigste haven.
Anoniem
Sober edoch uitzonderlijk.

Jachthaven Aquapelle

4.5 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven Aquapelle beschikt over 150 keurig verzorgde ligplaatsen welke zorgen voor een prettige en gezellige sfeer. De maximaal gangbare lengte in de haven is 15 meter maar uiteraard kan er altijd naar een passende oplossing worden gezocht.

Op de steigers vindt u (drink)water, walstroom, reddings- en blusmaterialen. Daarnaast beschikt de haven over een afvalinzamelingspunt en een beperkt milieustation. De steigers zijn 's avonds verlicht, net als de rest van het haventerrein.

Er zijn ruime douches en toiletten aanwezig. Het Haventerrein is afgesloten d.m.v. een hekwerk met toegangspoorten. Huisdieren dienen op het haventerrein aangelijnd te zijn en dienen buiten het haventerrein te worden uitgelaten!

Gastvrijheid is het devies!


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt