Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Aquapelle

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Aquapelle

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Aquapelle beschikt over 150 keurig verzorgde ligplaatsen welke zorgen voor een prettige en gezellige sfeer. De maximaal gangbare lengte in de haven is 15 meter maar uiteraard kan er altijd naar een passende oplossing worden gezocht.

Op de steigers vindt u (drink)water, walstroom, reddings- en blusmaterialen. Daarnaast beschikt de haven over een afvalinzamelingspunt en een beperkt milieustation. De steigers zijn 's avonds verlicht, net als de rest van het haventerrein.

Er zijn ruime douches en toiletten aanwezig. Het Haventerrein is afgesloten d.m.v. een hekwerk met toegangspoorten. Huisdieren dienen op het haventerrein aangelijnd te zijn en dienen buiten het haventerrein te worden uitgelaten!

Gastvrijheid is het devies!

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt