Rietveld 1

4241EB Arkel

+31-85-500-8805

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. De Gors in Arkel delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Fijne plek. Alles wat je nodig hebt voor een goed verblijf is aanwezig.
Anoniem
Wij zijn hier vorig jaar geweest met onze sloep (albatros21) en in 1 woord geweldig! Komen hier zeker terug. Grijs. Rinus en Ria van den akker - warmond

Jachthaven W.S.V. De Gors

5.0 van 5 (2 beoordelingen)

De jachthaven is inmiddels uitgegroeid tot een uniek complex aan de Linge. In de grote haven is ruimte voor 110 boten met een maximum lengte van 12 meter. De kleine haven biedt plaats aan 65 open boten en aan ca. 40 roeibootjes. Verder is er een kano-rek en kan er een beperkt aantal trailers worden gestald.

Aan de buitensteiger is tevens plaats voor een aantal boten langer dan 12 meter. Als u alleen een dagtochtje wilt maken, dan kunt u (tegen betaling) gebruik maken van de trailerhelling.

De kindvriendelijke haven is van alle gemakken voorzien, zowel voor jong als oud. Voor de kinderen is er een speelplaats met diverse speeltoestellen, voor de jeugd is er de duikplank achter het havenkantoor en voor de volwassenen zijn er de diverse zwemtrappen aan de Linge. De groenstrook rondom de haven biedt u de gelegenheid om in het gras in alle rust te genieten. Bovendien zijn op diverse plekken picknicktafels geplaatst waar u gebruik van kunt maken als u lekker buiten wilt eten.

Ook in de omgeving is veel te ontdekken. De mooie steden Gorinchem en Leerdam mag u zeker niet missen. Aan de overkant van de Linge ligt het Lingebos waar u gemakkelijk een dag kunt doorbrengen. Een fietstocht langs de Linge behoort tevens tot de mogelijkheden.

Op loopafstand van de haven bevinden zich diverse eetgelegenheden en een winkelcentrum met o.a. een supermarkt. De SRV wagen maakt in het hoogseizoen ook bijna dagelijks een tussenstop op de haven. Bovendien is er een regelmatige treinverbinding vanuit Arkel en is de bushalte letterlijk om de hoek.

Kortom, Jachthaven W.S.V. De Gors is zeker een bezoek meer dan waard. Ondervind de rust en bezoek de haven voor één of meerdere nachten.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt