Mastersein 12

8523NK Idskenhuizen

+31-85-500-8582

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Winkel
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Recreatiepark Idskenhuizen in Idskenhuizen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Patrick Brouw
We hebben in juni 2020 een prachtige sloep gehuurd, voor twee weken. Alles was prima in orde en zeker voor herhaling vatbaar.
Feikje
1. We hebben eind augustus betaald voor 1 overnachting en een ligplaats toebedeeld gekregen. Die plek bleek (achteraf) van een booteigenaar te zijn die later die dag thuiskwam. 2. Onze boot is verlegd naar een andere steiger tijdens onze afwezigheid. Met grote verbazing en ongerustheid hebben wij echt wel een poos moeten zoeken in het donker bij onverlichte steigers waar onze boot dan (hopelijk) lag, met als gevolg dat we kletsnat zijn geregend tijdens het onweer wat op dat moment losbarstte. 3. Er lag geen briefje op onze boot met uitleg. 4. De volgende dag bij de receptie (we hebben gewacht tot 11 uur totdat de receptie open was) wist men er wel wat van, maar werd verteld dat de booteigenaren (op wiens plek wij lagen) dat zelf hadden gedaan. 5. Nadat we een briefje bij die booteigenaar op hun boot hadden gelegd, waarop ons ongenoegen stond geuit, kregen wij van hen 2 weken later een correcte app waarin stond vermeld dat in overleg met de receptie 2 mensen van de jachthaven en/of zeilschool de boot hadden verlegd en dus niet de booteigenaren zelf. Conclusie: met andere woorden fout op fout en er werd niet de waarheid verteld. Na een lang telefoongesprek (2 weken later) gaat men het nu toch intern opnemen om dit in de toekomst te voorkomen.
Anoniem
Wij komen hier al jaren en iedere keer is het geweldig. Onze kleinkinderen hebben zich er nog nooit verveeld en dat geldt ook voor ons.

Jachthaven Recreatiepark Idskenhuizen

4.86 van 5 (9 beoordelingen)

De jachthaven van Recreatiepark Idskenhuizen ligt zeer centraal in het Friese Merengebied. Een kleinschalige haven (200 ligplaatsen) aan een doodlopende vaart, waar u nog in alle rust kunt genieten.

Vanuit de jachthaven komt u op het Idskenhuistermeer, wat doorgang biedt naar de Koevorde, de Langweerder Wielen, het Heegermeer, de Fluessen en het Sneekermeer.Over de weg bent u binnen een kwartier in Joure, Woudsend, Langweer of Lemmer.

Op het park is er de mogelijkheid om te surfen, zeilen, kanoën en zwemmen.Voor kinderen is er een speeltuin en een zand- en grasstrand.Bij de receptie kunt u terecht voor de meeste kampeer– en watersportartikelen verkrijgen, alsmede benzine en diesel. Ook gasflessen kunt u omwisselen en er is een stortplaats voor chemisch toilet. Het gezellige Grand Café kijkt uit over de haven, waar u kunt genieten van de zon op het terras.

Uw ervaringen over Jachthaven Recreatiepark Idskenhuizen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Bekijk alle reviews en informatie reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Vaste ligplaats
Direct een passanten ligplaats boeken.
Beschikbare ligplaatsen voor passanten (4)
Lengte * Breedte * Diepte * Water Stroom Prijs (p.d.)
7.0 m 3.0 m 1.4 m € 8,40 Boek nu
8.0 m 3.0 m 1.4 m € 9,60 Boek nu
9.0 m 3.6 m 1.4 m € 10,80 Boek nu
13.0 m 3.5 m 1.4 m € 15,60 Boek nu

* in meters

Prijzen voor extra personen
Kind 0-4 jr. Kind 5-18 jr. Volwassenen.
€ 0,00 € 0,00 € 0,00

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt