Mastersein 12

8523NK Idskenhuizen

051-379-3004

200

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Kindervoor zieningen
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Winkel
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Wij komen hier al jaren en iedere keer is het geweldig. Onze kleinkinderen hebben zich er nog nooit verveeld en dat geldt ook voor ons.
Anoniem
Geweldige haven, kan niets naders zeggen. Top!
Anoniem
Ligt helaas meestal vol, je moet er dan ook snel bij zijn. Het is namelijk een schitterend leuke haven. Hopelijk tot volgens jaar

Jachthaven Recreatiepark Idskenhuizen

4.86 van 5 (7 beoordelingen)

De jachthaven van Recreatiepark Idskenhuizen ligt zeer centraal in het Friese Merengebied. Een kleinschalige haven (200 ligplaatsen) aan een doodlopende vaart, waar u nog in alle rust kunt genieten.

Vanuit de jachthaven komt u op het Idskenhuistermeer, wat doorgang biedt naar de Koevorde, de Langweerder Wielen, het Heegermeer, de Fluessen en het Sneekermeer.Over de weg bent u binnen een kwartier in Joure, Woudsend, Langweer of Lemmer.

Op het park is er de mogelijkheid om te surfen, zeilen, kanoën en zwemmen.Voor kinderen is er een speeltuin en een zand- en grasstrand.Bij de receptie kunt u terecht voor de meeste kampeer– en watersportartikelen verkrijgen, alsmede benzine en diesel. Ook gasflessen kunt u omwisselen en er is een stortplaats voor chemisch toilet. Het gezellige Grand Café kijkt uit over de haven, waar u kunt genieten van de zon op het terras.

Uw ervaringen over Jachthaven Recreatiepark Idskenhuizen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Bekijk alle reviews en informatie reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Vaste ligplaats
Beschikbare ligplaatsen voor passanten (4)

Check direct of het op jouw datum nog beschikbaar is


Lengte * Breedte * Diepte * Water Stroom Prijs (p.d.)
7.0 m 3.0 m 1.4 m € 8,40 Boek nu
8.0 m 3.0 m 1.4 m € 9,60 Boek nu
9.0 m 3.6 m 1.4 m € 10,80 Boek nu
13.0 m 3.5 m 1.4 m € 15,60 Boek nu

* in meters

Prijzen voor extra personen
Kind 0-4 jr. Kind 5-18 jr. Volwassenen.
€ 0,00 € 0,00 € 1,00

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt