Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Recreatiepark Idskenhuizen

4.9 van 5 (7 beoordelingen)

Jachthaven Recreatiepark Idskenhuizen

4.9 van 5 (7 beoordelingen)

De jachthaven van Recreatiepark Idskenhuizen ligt zeer centraal in het Friese Merengebied. Een kleinschalige haven (200 ligplaatsen) aan een doodlopende vaart, waar u nog in alle rust kunt genieten.

Vanuit de jachthaven komt u op het Idskenhuistermeer, wat doorgang biedt naar de Koevorde, de Langweerder Wielen, het Heegermeer, de Fluessen en het Sneekermeer.Over de weg bent u binnen een kwartier in Joure, Woudsend, Langweer of Lemmer.

Op het park is er de mogelijkheid om te surfen, zeilen, kanoën en zwemmen.Voor kinderen is er een speeltuin en een zand- en grasstrand.Bij de receptie kunt u terecht voor de meeste kampeer– en watersportartikelen verkrijgen, alsmede benzine en diesel. Ook gasflessen kunt u omwisselen en er is een stortplaats voor chemisch toilet. Het gezellige Grand Café kijkt uit over de haven, waar u kunt genieten van de zon op het terras.

Uw ervaringen over Jachthaven Recreatiepark Idskenhuizen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Bekijk alle reviews en informatie reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Beschikbare ligplaatsen voor passanten (4)

Lengte* Breedte* Diepte* Water Stroom Prijs (per dag) incl. BTW
Ligplaats Kind 0-4jr. Per kind Per pers.
8 3 1.4 € 9.60 gratis gratis € 1.00 Boek nu
9 3.6 1.4 € 10.80 gratis gratis € 1.00 Boek nu
13 3.5 1.4 € 15.60 gratis gratis € 1.00 Boek nu
7 3 1.4 € 8.40 gratis gratis € 1.00 Boek nu

* - in meters

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt