De Zwaan 2

8551RK Woudsend

+31-85-500-8364

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Winkel
Uw ervaringen over Jachthaven Schraa Watersport in Woudsend delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Schraa Watersport

In jachthaven Schraa Watersport zijn ligplaatsen voor 80 boten. De boxen hebben verschillende breedtes; van 2,30 tot 4,50 meter breed. (Prijzen op aanvraag.)

In de insteekhaven liggen alle boten aan een steiger, de meesten zelfs aan een lange oploopsteiger. Rondom de ligplaatsen is een royale groenstrook. U kunt gemakkelijk water tanken en er is een mogelijkheid voor een vaste stroomaansluiting. Voor de kinderen is er een speelterrein met schommels en een wip.

U heeft de beschikking over een keurig en modern douche- en toiletgebouw waarin ook een commode is voor kleine kinderen.
Er is een ruim parkeerterrein en, indien gewenst, overdekte auto- of trailerstalling.

Midden tussen de Friese meren ligt de jachthaven aan de Welle. Hiervandaan vaart u zo rechtstreeks, zonder bruggen naar het Heegermeer; een prima uitgangspunt voor prachtige vaartochten. Maar niet alleen Heeg, ook Sneek, Sloten, Langweer, Hindelopen en andere plaatsen zijn goed te bereiken.

De jachthaven stelt ook roeibootjes ter beschikking. Hiermee kunt u de Welle oversteken, waardoor u binnen een paar minuten in het gezellige centrum van Woudsend bent. Hier kunt u een terrasje pakken, door de talloze steegjes wandelen of gewoon even boodschappen doen.

Uw ervaringen over Jachthaven Schraa Watersport delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt