Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Schraa Watersport

Jachthaven Schraa Watersport

In jachthaven Schraa Watersport zijn ligplaatsen voor 80 boten. De boxen hebben verschillende breedtes; van 2,30 tot 4,50 meter breed. (Prijzen op aanvraag.)

In de insteekhaven liggen alle boten aan een steiger, de meesten zelfs aan een lange oploopsteiger. Rondom de ligplaatsen is een royale groenstrook. U kunt gemakkelijk water tanken en er is een mogelijkheid voor een vaste stroomaansluiting. Voor de kinderen is er een speelterrein met schommels en een wip.

U heeft de beschikking over een keurig en modern douche- en toiletgebouw waarin ook een commode is voor kleine kinderen.
Er is een ruim parkeerterrein en, indien gewenst, overdekte auto- of trailerstalling.

Midden tussen de Friese meren ligt de jachthaven aan de Welle. Hiervandaan vaart u zo rechtstreeks, zonder bruggen naar het Heegermeer; een prima uitgangspunt voor prachtige vaartochten. Maar niet alleen Heeg, ook Sneek, Sloten, Langweer, Hindelopen en andere plaatsen zijn goed te bereiken.

De jachthaven stelt ook roeibootjes ter beschikking. Hiermee kunt u de Welle oversteken, waardoor u binnen een paar minuten in het gezellige centrum van Woudsend bent. Hier kunt u een terrasje pakken, door de talloze steegjes wandelen of gewoon even boodschappen doen.

Uw ervaringen over Jachthaven Schraa Watersport delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt