De Zwaan 2

8551RK Woudsend

+31-85-500-8364

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Winkel
Uw ervaringen over Jachthaven Schraa Watersport in Woudsend delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Kees
Beste Lezer. Al enige tijd worden jachthavens in Nederland lastiggevallen door Jachthaven.nl. Deze website pretendeert te bemiddelen in ligplaatsen’. Natuurlijk zijn jachthavens blij zijn met ondersteuning van hun activiteiten en de reviews, maar helaas dringt deze website zich ongevraagd aan de jachthavens in Nederland op en lijkt namens de jachthavens naar potentiële “klanten” te communiceren. Als gevolg daarvan worden ook ongevraagd facturen verstuurd. Dit alles vindt plaats zonder overleg met en toestemming van de betreffende jachthavens. Na meerdere contacten en pogingen daartoe, met het vriendelijke en toch dringende verzoek de jachthavens die geen contract hebben met jachthaven.nl en om de gegevens niet meer te vermelden op hun website(s) en ook zeker niet namens de jachthavens te communiceren, blijft jachthaven.nl structureel doorgaan met deze praktijken. Heel veel jachthavens hebben geen enkele verbintenis met Jachthaven.nl en wijzen dan ook elke aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit deze ongewenste dienstverlening af. Het verkrijgen van een ligplaats dan wel het als passant verzoeken om een ligplaats kan het beste plaatsvinden via de contactgegevens van de jachthaven zelf, en niet via een zogenaamd bemiddelende website. Aanvragen die via bemiddelingsbureaus of bemiddelingssites tot stand komen worden bij veel jachthavens niet in behandeling genomen en geven geen enkel recht op een ligplaats, ook niet als daarvoor reeds geld is betaald aan de bemiddelende organisatie. Veel jachthavens proberen de krachten te bundelen en melding te doen bij overkoepelende organisaties. O.a. de HISWA keurt deze praktijk rigoureus af. Er is hier namelijk sprake van misleiding en oplichting van watersporters en havens. Ik heb geen social media, facebook en twitter ofzo. Uw wel? Deel dit bericht dan zoveel als mogelijk.

Jachthaven Schraa Watersport

In jachthaven Schraa Watersport zijn ligplaatsen voor 80 boten. De boxen hebben verschillende breedtes; van 2,30 tot 4,50 meter breed. (Prijzen op aanvraag.)

In de insteekhaven liggen alle boten aan een steiger, de meesten zelfs aan een lange oploopsteiger. Rondom de ligplaatsen is een royale groenstrook. U kunt gemakkelijk water tanken en er is een mogelijkheid voor een vaste stroomaansluiting. Voor de kinderen is er een speelterrein met schommels en een wip.

U heeft de beschikking over een keurig en modern douche- en toiletgebouw waarin ook een commode is voor kleine kinderen.
Er is een ruim parkeerterrein en, indien gewenst, overdekte auto- of trailerstalling.

Midden tussen de Friese meren ligt de jachthaven aan de Welle. Hiervandaan vaart u zo rechtstreeks, zonder bruggen naar het Heegermeer; een prima uitgangspunt voor prachtige vaartochten. Maar niet alleen Heeg, ook Sneek, Sloten, Langweer, Hindelopen en andere plaatsen zijn goed te bereiken.

De jachthaven stelt ook roeibootjes ter beschikking. Hiermee kunt u de Welle oversteken, waardoor u binnen een paar minuten in het gezellige centrum van Woudsend bent. Hier kunt u een terrasje pakken, door de talloze steegjes wandelen of gewoon even boodschappen doen.

Uw ervaringen over Jachthaven Schraa Watersport delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt