It Ges 10

8606JK Sneek

+31-85-500-8623

Inchecken: voor 13:33

Uitchecken: voor 13:33

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Winkel
Uw ervaringen over Jachthaven Broeresloot Sneek in Sneek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Klaas
Beste Lezer. Al enige tijd worden jachthavens in Nederland lastiggevallen door Jachthaven.nl. Deze website pretendeert te bemiddelen in ligplaatsen’. Natuurlijk zijn jachthavens blij zijn met ondersteuning van hun activiteiten en de reviews, maar helaas dringt deze website zich ongevraagd aan de jachthavens in Nederland op en lijkt namens de jachthavens naar potentiële “klanten” te communiceren. Als gevolg daarvan worden ook ongevraagd facturen verstuurd. Dit alles vindt plaats zonder overleg met en toestemming van de betreffende jachthavens. Na meerdere contacten en pogingen daartoe, met het vriendelijke en toch dringende verzoek de jachthavens die geen contract hebben met jachthaven.nl en om de gegevens niet meer te vermelden op hun website(s) en ook zeker niet namens de jachthavens te communiceren, blijft jachthaven.nl structureel doorgaan met deze praktijken. Heel veel jachthavens hebben geen enkele verbintenis met Jachthaven.nl en wijzen dan ook elke aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit deze ongewenste dienstverlening af. Het verkrijgen van een ligplaats dan wel het als passant verzoeken om een ligplaats kan het beste plaatsvinden via de contactgegevens van de jachthaven zelf, en niet via een zogenaamd bemiddelende website. Aanvragen die via bemiddelingsbureaus of bemiddelingssites tot stand komen worden bij veel jachthavens niet in behandeling genomen en geven geen enkel recht op een ligplaats, ook niet als daarvoor reeds geld is betaald aan de bemiddelende organisatie. Veel jachthavens proberen de krachten te bundelen en melding te doen bij overkoepelende organisaties. O.a. de HISWA keurt deze praktijk rigoureus af. Er is hier namelijk sprake van misleiding en oplichting van watersporters en havens. Ik heb geen social media, facebook en twitter ofzo. Uw wel? Deel dit bericht dan zoveel als mogelijk.
Anoniem
leukste haven in de omgeving
Anoniem
Echt een te gekke gezellige haven ;)

Jachthaven Broeresloot Sneek

4.88 van 5 (9 beoordelingen)

Jachthaven Broeresloot Sneek biedt plaats aan 100 boten, die beschut liggen achter de boerderij. Verder ligt de haven zeer centraal aan de rand van Sneek, op korte afstand van het Sneekermeer en van de Brekken.

De haven heeft een rustige ligging langs de Broeresloot aan een doodlopende weg met uitzicht over de mooie Friese landerijen.
Het netwerk van meren zorgt ervoor dat u vanaf de boerderij fantastisch kunt varen.

De jachthaven heeft vaste stroomaansluitingen, wateraansluitingen, ruimte toiletten en douches, verlichting op de steigers en een vuilwaterstation. Vanuit de jachthaven worden er ook sloepen, zeilboten en zelfs een traditioneel skûtsje verhuurd. Ook beschikt de haven over een gezellig havencafé. Ook zijn er mogelijkheden voor winterberging.

Uw ervaringen over Jachthaven Broeresloot Sneek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl


Direct een passanten ligplaats boeken.
Beschikbare ligplaatsen voor passanten (8)
Lengte * Breedte * Diepte * Water Stroom Prijs (p.d.)
7.0 m 2.0 m 1.35 m € 7,00 Boek nu
8.0 m 3.0 m 1.35 m € 8,00 Boek nu
9.0 m 3.8 m 1.35 m € 9,00 Boek nu
10.0 m 4.0 m 1.35 m € 10,00 Boek nu
11.0 m 4.0 m 1.35 m € 11,00 Boek nu
12.0 m 4.5 m 1.35 m € 12,00 Boek nu
13.0 m 4.5 m 1.35 m € 13,00 Boek nu
14.0 m 4.8 m 1.35 m € 14,00 Boek nu

* in meters

Prijzen voor extra personen
Kind 0-4 jr. Kind 5-18 jr. Volwassenen.
€ 1,00 € 1,00 € 1,00

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt