Grienedyk 6

8501AX Joure

+31-85-500-8781

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Speeltuin
Toiletten
Wastafels
Kindervoorzieningen
Uw ervaringen over Passantenhaven Joure in Joure delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

E Vos
Wij komen al jaren in Joure , een mooie haven op mooie loop afstand van het centrum . Wat ons opvalt is het wisselen van havenmeesters . Dit jaar 2021 weer een nieuwe havenmeester. Helaas is deze niet representatief en niet erg behulpzaam . Dit is jammer in deze branche. Ben zelf 6 jaar pontschipper geweest en weet heel goed hoe belangrijk deze punten zijn . Ook het weinig aanwezig zijn en daardoor niet aanspreekbaar zijn van een havenmeester is een gemis .
stegeman
douche en toiletten ..is een smerige bende.. Herhaaldelijk vooraan bij het loket gemeld. Antwoord ze zijn er mee bezig.. Niet dus er ligt al 2 dagen de zelfde rotzooi.
A
Gezellige mooie haven, lekker makkelijk Joure inlopen. Alleen niet al te schoon toiletgebouw, en weinig activiteiten voor de kids.

Passantenhaven Joure

1.0 van 5 (8 beoordelingen)

De gezellige passantenhaven nabij het centrum van Joure biedt de bijzondere mogelijkheid om campers, tenten en boten gezellig bij elkaar te brengen.

De passantenhaven biedt rustig gelegen ligplaatsen met een tussensteiger nabij het centrum van Joure. Verder zijn er stroompunten aan de steiger en is er de mogelijkheid om vuilwater te pompen.

De haven heeft een mooi ruim havengebouw met schone toiletvoorzieningen. Naast het havengebouw is een speeltuin waar de kinderen kunnen spelen. Op 50 meter lopen zit een leuk café/restaurant. Tevens zijn er kampeer mogelijkheden voor de passanten en camperplaatsen.

Passantenhaven Joure is een mooie en gezellige haven met vriendelijke havenmeester die graag voor u klaarstaat. De haven ligt op loopafstand van het centrum van Joure en er is een leuk café/restaurant direct aan de haven gelegen.

Uw ervaringen over Passantenhaven Joure delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt