Grienedyk 6

8501AX Joure

+31-85-500-8781

Inchecken: voor 12:44

Uitchecken: voor 12:44

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Speeltuin
Toiletten
Wastafels
Kindervoorzieningen
Uw ervaringen over Passantenhaven Joure in Joure delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

stegeman
douche en toiletten ..is een smerige bende.. Herhaaldelijk vooraan bij het loket gemeld. Antwoord ze zijn er mee bezig.. Niet dus er ligt al 2 dagen de zelfde rotzooi.
A
Gezellige mooie haven, lekker makkelijk Joure inlopen. Alleen niet al te schoon toiletgebouw, en weinig activiteiten voor de kids.
Boonstra
Vandaag 23-08-2019 in de haven geweest zo als elk jaar.nu valt het op dat er net zo als vorige jaren op verschillende aanleg plaatsen rood wit lit is gespannen.passanten die even weg gaan met de boot kunnen op deze wijze hun favoriete plaats behouden.Bij het invaren van de haven zeg ik tegen mijn vrouw ,dit is toch wel raar dit zie je in geen enkele haven. Wat is nu het toeval de haven meester hoort dit en maakt luid en duidelijk kenbaar dat het normaal is . Blijft het is een mooie haven wel een beetje vreemd.

Passantenhaven Joure

1.0 van 5 (7 beoordelingen)

De gezellige passantenhaven nabij het centrum van Joure biedt de bijzondere mogelijkheid om campers, tenten en boten gezellig bij elkaar te brengen.

De passantenhaven biedt rustig gelegen ligplaatsen met een tussensteiger nabij het centrum van Joure. Verder zijn er stroompunten aan de steiger en is er de mogelijkheid om vuilwater te pompen.

De haven heeft een mooi ruim havengebouw met schone toiletvoorzieningen. Naast het havengebouw is een speeltuin waar de kinderen kunnen spelen. Op 50 meter lopen zit een leuk café/restaurant. Tevens zijn er kampeer mogelijkheden voor de passanten en camperplaatsen.

Passantenhaven Joure is een mooie en gezellige haven met vriendelijke havenmeester die graag voor u klaarstaat. De haven ligt op loopafstand van het centrum van Joure en er is een leuk café/restaurant direct aan de haven gelegen.

Uw ervaringen over Passantenhaven Joure delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt