Grienedyk 6

8501AX Joure

0

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Speeltuin
Toiletten
Wastafels
Kindervoor zieningen
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Marina Jachthaven
Vuilwaterstation is verdwenen!
Marina Jachthaven
Wer zu spät kommt...hat Pech! Kein Wasser, kein WC (!), kein Strom!! Nicht sehr gastfreundlich. Sorry, das geht gar nicht.
Marina Jachthaven
Helaas niet veel te doen ook geen boten

Passantenhaven Joure

1.0 van 5 (4 beoordelingen)

De gezellige passantenhaven nabij het centrum van Joure biedt de bijzondere mogelijkheid om campers, tenten en boten gezellig bij elkaar te brengen.

De passantenhaven biedt rustig gelegen ligplaatsen met een tussensteiger nabij het centrum van Joure. Verder zijn er stroompunten aan de steiger en is er de mogelijkheid om vuilwater te pompen.

De haven heeft een mooi ruim havengebouw met schone toiletvoorzieningen. Naast het havengebouw is een speeltuin waar de kinderen kunnen spelen. Op 50 meter lopen zit een leuk café/restaurant. Tevens zijn er kampeer mogelijkheden voor de passanten en camperplaatsen.

Passantenhaven Joure is een mooie en gezellige haven met vriendelijke havenmeester die graag voor u klaarstaat. De haven ligt op loopafstand van het centrum van Joure en er is een leuk café/restaurant direct aan de haven gelegen.

Uw ervaringen over Passantenhaven Joure delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt