Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Passantenhaven Joure

1 van 5 (4 beoordelingen)

Passantenhaven Joure

1 van 5 (4 beoordelingen)

De gezellige passantenhaven nabij het centrum van Joure biedt de bijzondere mogelijkheid om campers, tenten en boten gezellig bij elkaar te brengen.

De passantenhaven biedt rustig gelegen ligplaatsen met een tussensteiger nabij het centrum van Joure. Verder zijn er stroompunten aan de steiger en is er de mogelijkheid om vuilwater te pompen.

De haven heeft een mooi ruim havengebouw met schone toiletvoorzieningen. Naast het havengebouw is een speeltuin waar de kinderen kunnen spelen. Op 50 meter lopen zit een leuk café/restaurant. Tevens zijn er kampeer mogelijkheden voor de passanten en camperplaatsen.

Passantenhaven Joure is een mooie en gezellige haven met vriendelijke havenmeester die graag voor u klaarstaat. De haven ligt op loopafstand van het centrum van Joure en er is een leuk café/restaurant direct aan de haven gelegen.

Uw ervaringen over Passantenhaven Joure delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt