Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Koggeplaet

1 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven De Koggeplaet

1 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven De Koggeplaet ligt direct aan de grootste meren van Friesland: de Fluessen en het Heegermeer. U hoeft dus niet eerst door kanalen en vaarten te laveren en van bruggen heeft u al helemaal geen last. Bovendien heeft u zelfs in het hoogseizoen nog volop de ruimte op deze grote meren. En wilt u naar het IJsselmeer dan kunt u bij Stavoren of Workum het ruime sop kiezen.

De jachthaven beschikt over ca 140 ligplaatsen van 7 tot 12m en een aantal kade plaatsen voor schepen tot ca 20m. De haven is toegankelijk voor schepen met een diepgang tot ca 1,45m. Ook beschikt de haven over een trailerhelling (voor kleinere open bootjes) en direct aan het meer een slipplaats voor catamarans. Kleine (zeil)bootjes kunnen direct naast de trailerhelling op de wal een plekje vinden.

Op de kopse kanten van de steigers treft u water tappunten en electra aansluitingen aan. De jachthaven is goed beschut door een prachtige rij bomen en door het ontbreken van loodsen en een vaste kraan ligt u in een fraaie natuurlijke omgeving. Door het gemoedelijke en beschutte karakter is de haven met name ook bij gezinnen populair. Voor de kleintjes is er een speeltuintje en een klein strandje direct aan het meer. Verder beschikt de jachthaven over een sanitair gebouw met meerdere douches en wc’s.

Uw ervaringen over Jachthaven De Koggeplaet delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt