Mardyk 3

8581KG Elahuizen

+31-85-500-8742

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Kindervoorzieningen
Speeltuin
Toiletten
Wasserette
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven De Koggeplaet in Elahuizen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Niemand aanwezig om ligplaats aan te wijzen dus even een tactisch plekje ingenomen, vervolgens uur later zeer onvriendelijke havenmeester die ons eigenlijk meteen weg wilde hebben.

Jachthaven De Koggeplaet

1.0 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven De Koggeplaet ligt direct aan de grootste meren van Friesland: de Fluessen en het Heegermeer. U hoeft dus niet eerst door kanalen en vaarten te laveren en van bruggen heeft u al helemaal geen last. Bovendien heeft u zelfs in het hoogseizoen nog volop de ruimte op deze grote meren. En wilt u naar het IJsselmeer dan kunt u bij Stavoren of Workum het ruime sop kiezen.

De jachthaven beschikt over ca 140 ligplaatsen van 7 tot 12m en een aantal kade plaatsen voor schepen tot ca 20m. De haven is toegankelijk voor schepen met een diepgang tot ca 1,45m. Ook beschikt de haven over een trailerhelling (voor kleinere open bootjes) en direct aan het meer een slipplaats voor catamarans. Kleine (zeil)bootjes kunnen direct naast de trailerhelling op de wal een plekje vinden.

Op de kopse kanten van de steigers treft u water tappunten en electra aansluitingen aan. De jachthaven is goed beschut door een prachtige rij bomen en door het ontbreken van loodsen en een vaste kraan ligt u in een fraaie natuurlijke omgeving. Door het gemoedelijke en beschutte karakter is de haven met name ook bij gezinnen populair. Voor de kleintjes is er een speeltuintje en een klein strandje direct aan het meer. Verder beschikt de jachthaven over een sanitair gebouw met meerdere douches en wc’s.

Uw ervaringen over Jachthaven De Koggeplaet delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt