It Eilan 68

8621CT Heeg

0

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Kindervoor zieningen
Speeltuin
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Beveiligde steigers
Afvalstation
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Eendracht

Jachthaven Eendracht beschikt over 270 ligplaatsen, van 7 tot 13 meter lengte. Op de steigers bevinden zich vaste aansluitingen voor drinkwater en walstroom. U kunt de auto veilig achterlaten op het afgesloten havenparkeerterein.

In de haven is een luxe toiletgebouw, hierin bevinden zich was- en doucheruimtes. Er is een ‘familiewasruimte’ en een babybad.
Er is er een aangepaste voorziening beschikbaar voor invalide gasten. In een aparte ruimte staan moderne wasmachines klaar voor gebruik.

Voor de kinderen is er een speelplaats ingericht met o.a. een glijbaan, speeltoestel voetbal- en tafeltennistafel. Bij de speciaal gecreëerde barbequeplaatsen is het goed toeven in de beschutting van fris natuurlijk groen.

Uw ervaringen over Jachthaven Eendracht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt