Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Eendracht

Jachthaven Eendracht

Jachthaven Eendracht beschikt over 270 ligplaatsen, van 7 tot 13 meter lengte. Op de steigers bevinden zich vaste aansluitingen voor drinkwater en walstroom. U kunt de auto veilig achterlaten op het afgesloten havenparkeerterein.

In de haven is een luxe toiletgebouw, hierin bevinden zich was- en doucheruimtes. Er is een ‘familiewasruimte’ en een babybad.
Er is er een aangepaste voorziening beschikbaar voor invalide gasten. In een aparte ruimte staan moderne wasmachines klaar voor gebruik.

Voor de kinderen is er een speelplaats ingericht met o.a. een glijbaan, speeltoestel voetbal- en tafeltennistafel. Bij de speciaal gecreëerde barbequeplaatsen is het goed toeven in de beschutting van fris natuurlijk groen.

Uw ervaringen over Jachthaven Eendracht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt