It Eilan 68

8621CT Heeg

+31-85-500-8265

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Speeltuin
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Beveiligde steigers
Afvalstation
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Eendracht in Heeg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Watersporter
Janneke van Veenendaal
Erg prettige haven met vriendelijke, behulpzame havenmeesters. Erg gezellig om te liggen en erg netjes en rustig. Goede sanitaire voorzieningen met ruime douchehokken. Gezellig havencafe met een prachtig terras. Erg fijne haven om te liggen, goede uitvalbasis voor zeilen in Friesland of op het IJsselmeer.

Jachthaven Eendracht

Jachthaven Eendracht beschikt over 270 ligplaatsen, van 7 tot 13 meter lengte. Op de steigers bevinden zich vaste aansluitingen voor drinkwater en walstroom. U kunt de auto veilig achterlaten op het afgesloten havenparkeerterein.

In de haven is een luxe toiletgebouw, hierin bevinden zich was- en doucheruimtes. Er is een ‘familiewasruimte’ en een babybad.
Er is er een aangepaste voorziening beschikbaar voor invalide gasten. In een aparte ruimte staan moderne wasmachines klaar voor gebruik.

Voor de kinderen is er een speelplaats ingericht met o.a. een glijbaan, speeltoestel voetbal- en tafeltennistafel. Bij de speciaal gecreëerde barbequeplaatsen is het goed toeven in de beschutting van fris natuurlijk groen.

Uw ervaringen over Jachthaven Eendracht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt