Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Meerkoet

Jachthaven De Meerkoet

Jachthaven De Meerkoet is gelegen aan de zuidoever van het Tjeukemeer in het tweeling watersportdorp Echtenerbrug/Delfstrahuizen.

Het Tjeukemeer is het grootste meer in de mooie en waterrijke provincie Friesland. Ook wel de poort tot de Friese wateren genoemd. De haven biedt plaats aan: ± 110 vaste ligplaatsen en ± 20 passantenligplaatsen aan de P.C.-sloot.

De meeste vaste ligplaatsen liggen aan een groenstrook
waar u heerlijk kunt zitten. Tevens beschikken de boxen aan de P.C.-sloot over een fraai uitzicht over het Tjeukemeer.

Uw ervaringen over Jachthaven De Meerkoet delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt