Plattedijk 20

8531PE Lemmer

+31-85-500-8332

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Tankstation
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Watersportcentrum Tacozijl in Lemmer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Top!
Anoniem
Voor een verblijf met de boot in lemmer moet u hier wezen. Deze mensen hebben hart voor de watersport.
Anoniem
De fantastische havenmeester wijst je de weg!

Watersportcentrum Tacozijl

5.0 van 5 (5 beoordelingen)

Jachthaven Tacozijl in Lemmer ligt dichtbij de Brekken met directe doorvaart naar de Friese meren. U bent met uw motorboot snel op het IJsselmeer. Door de centrale ligging is Yachtcharter Tacozijl de ideale locatie voor jachtverhuur.

De jachthaven is ruim opgezet. Het is gemakkelijk manoeuvreren met uw motorjacht of zeiljacht. De jachthaven heeft natuurlijke oevers. Aan boord van uw motorjacht of zeiljacht ervaart u zich midden in de natuur. Elke ligplaats heeft elektrische aansluitingen en water. Voor vragen over jachthaven, ligplaatsen, motorjacht of jachtverhuur is er de havenmeester.

Voor u en uw bezoek is het gemakkelijk parkeren bij Jachthaven Tacozijl. Uw motorboot of zeiljacht is altijd welkom in onze gezellige jachthaven. Of uw ligplaats in onze jachthaven nu een jaarplaats of seizoensplaats is, óf toevallig passeert met uw motorboot. Met een ligplaats in Jachthaven Tacozijl ligt uw motorjacht meer beschut tegen wind dan in vele andere jachthavens.

Centraal op de jachthaven en bij het eetcafé aan het water vindt u sanitaire voorzieningen. U kunt gebruik maken van de wasserette van Jachthaven Tacozijl. Bij de jachthaven is een dieselpomp, botenkraan en mastenkraan. Voor (spoed) reparaties aan uw motor staan onze technisch specialisten van de Yachtservice voor u klaar. Fietsen kunt u huren bij de receptie van Yachtcharter Tacozijl.

Restaurant
Aan de jachthaven Tacozijl vindt u eetcafé De Eerste Aanleg. Het terras aan het water biedt een prachtig uitzicht over de jachthaven en de Brekken. In het éétcafe kunt u niet alleen terecht voor een heerlijke maaltijd of verkoelend drankje, maar ook voor vergeten boodschappen. Geniet hier na van een heerlijk dagje op uw motorboot of zeiljacht.

Dan is er ook nog het Marinapark Tacozijl. Het park is gelegen in een zeer veelzijdige omgeving. Wanneer u het park oprijdt zult u direct de sfeer van de watersport voelen. Dit komt natuurlijk door de zeer mooie chalets en vakantiehuizen die allemaal aan het water liggen en door de heerlijke natuur. De ligging is uiteraard ideaal voor liefhebbers van het water het strand en de prachtige Friese Meren. De vrijstaande vakantiehuizen staan verspreid over het Marinapark. Alle vakantiehuizen zijn zeer verzorgd en comfortabel ingericht met onder andere een ruime living, een komplete keuken, twee of drie slaapkamers en badkamer.

Laat uw vakantiedroom werkelijkheid worden op Marinapark Tacozijl! Koop of huur een vakantiewoning of luxe chalet aan het water in Friesland. Bijzonder is, ieder vakantiehuis ligt direct aan het water en heeft een eigen ligplaats voor de deur.

Uw eigen tweede huis, het kan op deze unieke plek aan het water van Friesland. U kunt een kavel huren of kopen, waarop een exclusief vakantiehuis zal worden gebouwd.

Direct een passanten ligplaats boeken.
Beschikbare ligplaatsen voor passanten (8)
Lengte * Breedte * Diepte * Water Stroom Prijs (p.d.)
7.0 m 2.0 m 2.0 m € 10,50 Boek nu
8.0 m 2.5 m 2.0 m € 12,00 Boek nu
9.0 m 3.0 m 2.2 m € 13,50 Boek nu
10.0 m 3.0 m 2.2 m € 15,00 Boek nu
11.0 m 3.0 m 2.2 m € 16,50 Boek nu
12.0 m 3.5 m 2.2 m € 18,00 Boek nu
13.0 m 4.0 m 2.2 m € 19,50 Boek nu
14.0 m 4.0 m 2.2 m € 21,00 Boek nu

* in meters

Prijzen voor extra personen
Kind 0-4 jr. Kind 5-18 jr. Volwassenen.
€ 1,00 € 1,00 € 1,00

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt