Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Watersportcentrum Tacozijl

5 van 5 (5 beoordelingen)

Watersportcentrum Tacozijl

5 van 5 (5 beoordelingen)

Jachthaven Tacozijl in Lemmer ligt dichtbij de Brekken met directe doorvaart naar de Friese meren. U bent met uw motorboot snel op het IJsselmeer. Door de centrale ligging is Yachtcharter Tacozijl de ideale locatie voor jachtverhuur.

De jachthaven is ruim opgezet. Het is gemakkelijk manoeuvreren met uw motorjacht of zeiljacht. De jachthaven heeft natuurlijke oevers. Aan boord van uw motorjacht of zeiljacht ervaart u zich midden in de natuur. Elke ligplaats heeft elektrische aansluitingen en water. Voor vragen over jachthaven, ligplaatsen, motorjacht of jachtverhuur is er de havenmeester.

Voor u en uw bezoek is het gemakkelijk parkeren bij Jachthaven Tacozijl. Uw motorboot of zeiljacht is altijd welkom in onze gezellige jachthaven. Of uw ligplaats in onze jachthaven nu een jaarplaats of seizoensplaats is, óf toevallig passeert met uw motorboot. Met een ligplaats in Jachthaven Tacozijl ligt uw motorjacht meer beschut tegen wind dan in vele andere jachthavens.

Centraal op de jachthaven en bij het eetcafé aan het water vindt u sanitaire voorzieningen. U kunt gebruik maken van de wasserette van Jachthaven Tacozijl. Bij de jachthaven is een dieselpomp, botenkraan en mastenkraan. Voor (spoed) reparaties aan uw motor staan onze technisch specialisten van de Yachtservice voor u klaar. Fietsen kunt u huren bij de receptie van Yachtcharter Tacozijl.

Restaurant
Aan de jachthaven Tacozijl vindt u eetcafé De Eerste Aanleg. Het terras aan het water biedt een prachtig uitzicht over de jachthaven en de Brekken. In het éétcafe kunt u niet alleen terecht voor een heerlijke maaltijd of verkoelend drankje, maar ook voor vergeten boodschappen. Geniet hier na van een heerlijk dagje op uw motorboot of zeiljacht.

Dan is er ook nog het Marinapark Tacozijl. Het park is gelegen in een zeer veelzijdige omgeving. Wanneer u het park oprijdt zult u direct de sfeer van de watersport voelen. Dit komt natuurlijk door de zeer mooie chalets en vakantiehuizen die allemaal aan het water liggen en door de heerlijke natuur. De ligging is uiteraard ideaal voor liefhebbers van het water het strand en de prachtige Friese Meren. De vrijstaande vakantiehuizen staan verspreid over het Marinapark. Alle vakantiehuizen zijn zeer verzorgd en comfortabel ingericht met onder andere een ruime living, een komplete keuken, twee of drie slaapkamers en badkamer.

Laat uw vakantiedroom werkelijkheid worden op Marinapark Tacozijl! Koop of huur een vakantiewoning of luxe chalet aan het water in Friesland. Bijzonder is, ieder vakantiehuis ligt direct aan het water en heeft een eigen ligplaats voor de deur.

Uw eigen tweede huis, het kan op deze unieke plek aan het water van Friesland. U kunt een kavel huren of kopen, waarop een exclusief vakantiehuis zal worden gebouwd.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Beschikbare ligplaatsen voor passanten (8)

Lengte* Breedte* Diepte* Water Stroom Prijs (per dag) incl. BTW
Ligplaats Kind 0-4jr. Per kind Per pers.
7 2 2 € 10.50 € 1.00 € 1.00 € 1.00 Boek nu
8 2.5 2 € 12.00 € 1.00 € 1.00 € 1.00 Boek nu
9 3 2.2 € 13.50 € 1.00 € 1.00 € 1.00 Boek nu
10 3 2.2 € 15.00 € 1.00 € 1.00 € 1.00 Boek nu
11 3 2.2 € 16.50 € 1.00 € 1.00 € 1.00 Boek nu
12 3.5 2.2 € 18.00 € 1.00 € 1.00 € 1.00 Boek nu
13 4 2.2 € 19.50 € 1.00 € 1.00 € 1.00 Boek nu
14 4 2.2 € 21.00 € 1.00 € 1.00 € 1.00 Boek nu

* - in meters

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt