Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Punt

Jachthaven De Punt

De haven beschikt over 120 ligplaatsen aan drijvende steigers, van 7 tot 20 meter lengte. Op de steigers zijn aansluitingen voor drinkwater en walstroom. Deze voorzieningen zijn gratis voor huurders van vaste ligplaatsen.

Op de haven is een luxe en comfortabel verwarmd toiletgebouw met toiletten, douches, wasgelegenheden en wasserette. Het gebruik van deze voorzieningen en het inloggen op het Wifi netwerk van de haven is gratis.

Tevens is er Diesel is op de haven verkrijgbaar.
De haven heeft verder een zelfrijdende travel-lift met een hijsvermogen tot 70 ton. Hierdoor is het mogelijk om zeer efficiënt uw schip op de wal te plaatsen voor inspectie, reparatie/onderhoud of winterstalling.

Op het terrein van de jachthaven kunt u uw auto gratis parkeren.

Havenmeester Peke de Vries zorgt voor permanent toezicht op de haven en het parkeerterrein. Peke verwelkomt u dan ook graag als huurder van een vaste ligplaats of als passant.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt