Industrieweg 19

8531PA Lemmer

+31-85-500-8457

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Tankstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven De Punt in Lemmer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Cees
Super gelegen, direct aan het meer. Mooie boxen met stroom en water, geen pasjes nodig. Havenmeester heeeeel erg vriendelijk en behulpzaam
Cees
Super gelegen, direct aan het meer. Mooie boxen met stroom en water, geen pasjes nodig. Havenmeester heeeeel erg vriendelijk en behulpzaam

Jachthaven De Punt

De haven beschikt over 120 ligplaatsen aan drijvende steigers, van 7 tot 20 meter lengte. Op de steigers zijn aansluitingen voor drinkwater en walstroom. Deze voorzieningen zijn gratis voor huurders van vaste ligplaatsen.

Op de haven is een luxe en comfortabel verwarmd toiletgebouw met toiletten, douches, wasgelegenheden en wasserette. Het gebruik van deze voorzieningen en het inloggen op het Wifi netwerk van de haven is gratis.

Tevens is er Diesel is op de haven verkrijgbaar.
De haven heeft verder een zelfrijdende travel-lift met een hijsvermogen tot 70 ton. Hierdoor is het mogelijk om zeer efficiënt uw schip op de wal te plaatsen voor inspectie, reparatie/onderhoud of winterstalling.

Op het terrein van de jachthaven kunt u uw auto gratis parkeren.

Havenmeester Peke de Vries zorgt voor permanent toezicht op de haven en het parkeerterrein. Peke verwelkomt u dan ook graag als huurder van een vaste ligplaats of als passant.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt