Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Lemsterpoort

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven De Lemsterpoort

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven De Lemsterpoort te Sloten, met het stenen poortje naar Lemmer, ligt midden in de rustgevende natuur van de Gemeente Gaasterlân-Sleat. Tussen Lemmer en Woudsend vindt u dit monumentale stadje met vanuit de Jachthaven uitzicht over enerzijds de weilanden en anderzijds het Brandermeer.

In de Jachthaven komt u volledig tot rust, en voor de jeugd is het altijd gezellig in het “kleine haventje” waar voornamelijk valkjes liggen en tentjes op de kade staan.

Ook de stad Sloten is zeker een bezoekje waard.

Leuke winkeltjes, monumentale panden, restaurants waar u heerlijk kunt eten, leuke café’s, een museum, “het kanon van Sloten” met elke vrijdagavond geschut demonstraties en voor de kleintjes is er een speeltuintje.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt