Jachthaven 7

8556AM Sloten

+31-85-500-8830

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven De Lemsterpoort in Sloten delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Angela Jansen
Gezellig haventje, we lagen bij de open bootjes, maar wat tegenviel was de douche (slechts 1 open) en toiletten (middelste) gesloten. Vanwege corona, maar nergens anders doen ze dat en volgens mij ook niet nodig, er zit een muurtje tussen...
Anoniem
Leuke haven hoor!!!! :)

Jachthaven De Lemsterpoort

5.0 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven De Lemsterpoort te Sloten, met het stenen poortje naar Lemmer, ligt midden in de rustgevende natuur van de Gemeente Gaasterlân-Sleat. Tussen Lemmer en Woudsend vindt u dit monumentale stadje met vanuit de Jachthaven uitzicht over enerzijds de weilanden en anderzijds het Brandermeer.

In de Jachthaven komt u volledig tot rust, en voor de jeugd is het altijd gezellig in het “kleine haventje” waar voornamelijk valkjes liggen en tentjes op de kade staan.

Ook de stad Sloten is zeker een bezoekje waard.

Leuke winkeltjes, monumentale panden, restaurants waar u heerlijk kunt eten, leuke café’s, een museum, “het kanon van Sloten” met elke vrijdagavond geschut demonstraties en voor de kleintjes is er een speeltuintje.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt