Goudkade 55

2802AA Gouda

+31-85-500-8865

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Watersportvereniging Gouda in Gouda delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Bubberman
Fijn en prettig ontvangst! Goede hulp van havenmeester. Echter enkele icoontjes op deze site kloppen niet. Er is geen winkel en geen restaurant op de jachthaven zelf... Verder schoon sanitair/douches. De haven zelf is niet al te groot..dat er ruime plaats is voor recreanten klopt dan ook niet... Maar welkom ben je zeker. En een klein plekje is vaak nog wel te vinden...
Anoniem
Leuke gastvrije haven met nette douches en wc. Op 20 min. lopen van het centrum van gouda. Een aanrader☺
E. Van der Lans
Een heel gezellige jachthaven. Prima havenmeester. Bracht je perfect naar je plek. Een aanrader voor iedereen. Top haven. Ongeveer twintig minuten lopen vanaf de binnenstad.

Watersportvereniging Gouda

5.0 van 5 (3 beoordelingen)

U vindt de jachthaven van Watersportvereniging Gouda aan de Kromme Gouwe. De haven ligt aan de Staande Mast route waar vandaan u goed de historische binnenstad kunt bevaren.

U vindt de verenigingshaven langs de Goudkade. Deze is goed met de auto te bereiken. Vanuit de haven kunt u doorvaren via het Gouwekanaal naar de binnenstad waar u een rondje Gouda kunt maken.

In de knusse verenigingshaven zijn passanten tijdens de zomerperiode van harte welkom. Er zijn basale voorzieningen aanwezig, zoals drinkwater en elektra aan de steigers, toiletten, douches en een vuilwaterstation. Vanaf de jachthaven is het ongeveer 15 minuten lopen naar het centrum waar u winkel en eetgelegenheden vindt.

Uw ervaringen over de jachthaven van Watersportvereniging Gouda delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt