Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Watersportvereniging Gouda

5 van 5 (1 beoordelingen)

Watersportvereniging Gouda

5 van 5 (1 beoordelingen)

U vindt de jachthaven van Watersportvereniging Gouda aan de Kromme Gouwe. De haven ligt aan de Staande Mast route waar vandaan u goed de historische binnenstad kunt bevaren.

U vindt de verenigingshaven langs de Goudkade. Deze is goed met de auto te bereiken. Vanuit de haven kunt u doorvaren via het Gouwekanaal naar de binnenstad waar u een rondje Gouda kunt maken.

In de knusse verenigingshaven zijn passanten tijdens de zomerperiode van harte welkom. Er zijn basale voorzieningen aanwezig, zoals drinkwater en elektra aan de steigers, toiletten, douches en een vuilwaterstation. Vanaf de jachthaven is het ongeveer 15 minuten lopen naar het centrum waar u winkel en eetgelegenheden vindt.

Uw ervaringen over de jachthaven van Watersportvereniging Gouda delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt