Goudkade 1

2802AA Gouda

+31-85-500-8893

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Gouda in Gouda delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Ruiter
We lagen aan de turfkaden zonder stroom ons vuil konden we nergens kwijt. Gras is ook n zeldzaamheid in de buurt (ivm hondjes) douche nergens te bekennen. €22 is dan duur.
Aïda Prins
Heerlijk gelegen aan de Hoge Gouwe vlakbij het centrum. Stroom en water dichtbij, prima geregeld. Vriendelijke havenmeester/sluiswachter/brugwachter. Heel jammer is de zeer slechte sanitaire voorziening op het Regentesseplantsoen. 1 cabine is stuk, dus 1 douche voor de vele bootjes, waarbij de douchekop ook stuk was.
C Barendse
Heerlijk een aantal dagen in gouda gelegen langs het Regentesseplantsoen . We hadden een mobiele doche en toilet vlakbij de ligplaats en de winkelstraat op de hoek en we zijn zeer hartelijk ontvangen en behandelt door havenmeester Kees

Jachthaven Gemeentehaven Gouda

1.0 van 5 (17 beoordelingen)

Gouda is een prachtige historische stad in het Groene Hart, centraal gelegen aan de Hollandsche IJssel en de Gouwe. Het is een aantrekkelijk stad om een paar dagen te verblijven, ook als u per boot aankomt.

De Goudse binnenstad heeft in totaal 200 aanlegplaatsen in de historische stadswateren. Kleine en middelgrote schepen (tot 12 meter) kunnen aanleggen aan de Turfsingel, Kattensingel, Regentesseplantsoen, Gouwe, Oost- en Westhaven en de IJsselkade. Jachten vanaf 12 meter kunnen terecht aan de Turfsingel.

In de de Hollandsche IJssel zijn drijvende steigers aangelegd voor passanten. Historische schepen zijn welkom in de Museumhaven: ’s zomers zelfs gratis! Alle aanlegplaatsen zijn voorzien van elektriciteit en drinkwatertappunten. Daarnaast heeft Gouda vuilwatercontainers, sanitaire voorzieningen, brandstofpunten en vuil inzamelpunten.

Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Gouda delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt