Goudkade 1

2802AA Gouda

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Gouda in Gouda delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Peter en Suzanne
De ligplek zelf is prima, midden in het centrum, maar “onder mom van Corona” alleen tussen 8:00 - 10:00 toegang tot WC/Douches (voor 200 ligplaatsen) vind ik echt dieptriest. Ondanks dat, wel een flinke prijs inmiddels. In de loop der jaren zakt deze haven flink op onze lijst! Jammer.
Van der Beek
Mijn gevoel bij de haven is heel slecht Verkeerde voorlichting door de haven meester met de afschuiving dat de douches om 8.00 uur open gaan maar blijkt dat ze helemaal niet open gaan onder het motta carona terwijl overal de douche al van af 15 juni open zijn Gouda jullie moet zich schamen met zo gedrag voor alle toeristen. 😂😰👎
George
mooie stad en goede ligplaatsen maar voor ons de laatste keer, tarieven zijn extreem en de voorzieningen zojn beperkt, 18 euro voor 10 meter is mij te gortig. Gouda, doe er wat aan om het aantrekkelijk te houden

Jachthaven Gemeentehaven Gouda

1.0 van 5 (4 beoordelingen)

Gouda is een prachtige historische stad in het Groene Hart, centraal gelegen aan de Hollandsche IJssel en de Gouwe. Het is een aantrekkelijk stad om een paar dagen te verblijven, ook als u per boot aankomt.

De Goudse binnenstad heeft in totaal 200 aanlegplaatsen in de historische stadswateren. Kleine en middelgrote schepen (tot 12 meter) kunnen aanleggen aan de Turfsingel, Kattensingel, Regentesseplantsoen, Gouwe, Oost- en Westhaven en de IJsselkade. Jachten vanaf 12 meter kunnen terecht aan de Turfsingel.

In de de Hollandsche IJssel zijn drijvende steigers aangelegd voor passanten. Historische schepen zijn welkom in de Museumhaven: ’s zomers zelfs gratis! Alle aanlegplaatsen zijn voorzien van elektriciteit en drinkwatertappunten. Daarnaast heeft Gouda vuilwatercontainers, sanitaire voorzieningen, brandstofpunten en vuil inzamelpunten.

Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Gouda delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt