Goudkade 1

2802AA Gouda

+31-85-500-8893

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Gouda in Gouda delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jordy
Goede sanitair beetje ver maar had al niet verwacht dat dit er was aangezien je midden in eennstad licht super geregeld met stroom water ed lekker uitgeweest in omliggende horeca kortom lekker weekend gehad
Van dijk
Waardeloos zou geen plek zijn in de stad maar de boot achter mocht wel door Kreeg een plek aangewezen waar ik dubbel moest liggen maar toen ik hem daar neer legde werd ik door een bejaarde zuurpruim die op die boot zat helemaal verrot gescholden omdat ik het lef had om aan hun boot vast te leggen Vertel de dame dat ik deze plek had toegewezen gekregen maar dat mocht niet baten Geen stroom geen toilet geen water waardeloos dus
Ivan Marugg
Wat een waardeloze toestand. Verschillende havenmeesters geven van elkaar afwijkende informatie. Toilet en douche ver weg. Wel een waterkraan maar daar komt geen water uit. Misschien tijd gebonden net als de toiletten. Tarieven met of zonder stroom zelfde prijs. Zeer beperkte stroom punten. Binnen 2 uur een man die zijn dure e.bike kwijt is. Bleek binnen 1 uur gestolen. EENS MAAR NOOIT MEER. Kan ik ook 0 sterren geven?

Jachthaven Gemeentehaven Gouda

1.0 van 5 (10 beoordelingen)

Gouda is een prachtige historische stad in het Groene Hart, centraal gelegen aan de Hollandsche IJssel en de Gouwe. Het is een aantrekkelijk stad om een paar dagen te verblijven, ook als u per boot aankomt.

De Goudse binnenstad heeft in totaal 200 aanlegplaatsen in de historische stadswateren. Kleine en middelgrote schepen (tot 12 meter) kunnen aanleggen aan de Turfsingel, Kattensingel, Regentesseplantsoen, Gouwe, Oost- en Westhaven en de IJsselkade. Jachten vanaf 12 meter kunnen terecht aan de Turfsingel.

In de de Hollandsche IJssel zijn drijvende steigers aangelegd voor passanten. Historische schepen zijn welkom in de Museumhaven: ’s zomers zelfs gratis! Alle aanlegplaatsen zijn voorzien van elektriciteit en drinkwatertappunten. Daarnaast heeft Gouda vuilwatercontainers, sanitaire voorzieningen, brandstofpunten en vuil inzamelpunten.

Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Gouda delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt