Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven MWR Reeuwijk

Jachthaven MWR Reeuwijk

Jachthaven en vereniging MWR Reeuwijk beschikt over 125 ligplaatsen en een flink aantal plaatsen op de wal, voor kleine open zeilboten, surfplanken en kano’s.

Wilt u inlichtingen over een havenplaats, dan kunt u contact opnemen met de havenmeester. De havenmeester weet of er een passantenplaats in de haven beschikbaar is en zal u vertellen hoe verder te handelen. Neem hiervoor van tevoren contact met de haven op via havenmeester@mwr-reeuwijk.nl

Uw ervaringen over Jachthaven en vereniging MWR Reeuwijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt