Berkenweg 10

2771VT Boskoop

+31-85-500-8767

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Watersportvereniging De Gouwe in Boskoop delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Watersportvereniging De Gouwe

In het Zuid-Hollandse plaatsje Boskoop vindt u de jachthaven van W.S.V. De Gouwe. Vanuit deze rustige verenigingshaven zijn onder meer de Zegerplas, Oude Rijn en Hollandsche IJssel te bereiken. De haven ligt naast de welbekende Boskoopse kwekerijen.

U vindt de jachthaven aan de Otwegwetering, een zijarm van de Gouwe, op een paar honderd meter vanaf de hefbrug in het centrum van Boskoop. Vanaf de spoorbrug in Alphen aan de Rijn is het zo'n 3 km varen. Op de Gouwe is veel containerscheepvaart, waardoor u de nodige veiligheidsmaatregelen moet treffen.

Hoewel het een verenigingshaven met vaste ligplaatsen is, heeft de jachthaven een tiental ligplaatsen per dag beschikbaar voor passanten. In de haven vindt u goede sanitaire voorzieningen (met muntautomaat), een wasserette en stortplaats voor bilgewater. In het clubhuis zijn koffie, thee, zwak alcoholische dranken en ijs verkrijgbaar.

Uw ervaringen over de jachthaven van Watersportvereniging De Gouwe delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt