Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Watersportvereniging De Gouwe

Jachthaven Watersportvereniging De Gouwe

In het Zuid-Hollandse plaatsje Boskoop vindt u de jachthaven van W.S.V. De Gouwe. Vanuit deze rustige verenigingshaven zijn onder meer de Zegerplas, Oude Rijn en Hollandsche IJssel te bereiken. De haven ligt naast de welbekende Boskoopse kwekerijen.

U vindt de jachthaven aan de Otwegwetering, een zijarm van de Gouwe, op een paar honderd meter vanaf de hefbrug in het centrum van Boskoop. Vanaf de spoorbrug in Alphen aan de Rijn is het zo'n 3 km varen. Op de Gouwe is veel containerscheepvaart, waardoor u de nodige veiligheidsmaatregelen moet treffen.

Hoewel het een verenigingshaven met vaste ligplaatsen is, heeft de jachthaven een tiental ligplaatsen per dag beschikbaar voor passanten. In de haven vindt u goede sanitaire voorzieningen (met muntautomaat), een wasserette en stortplaats voor bilgewater. In het clubhuis zijn koffie, thee, zwak alcoholische dranken en ijs verkrijgbaar.

Uw ervaringen over de jachthaven van Watersportvereniging De Gouwe delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt