Schoener 42

2401MT Alphen aan den Rijn

+31-85-500-8732

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. Alphen in Alphen aan den rijn delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Marius
Geen vaste ligplaatsen beschikbaar
Willem Pieter Nauta
Top haven! Heerlijk rustig overnachten, goede verlichting s'avonds op haven, sanitair gehele nacht open (gratis), leenfiets mee om vrienden in Alphen te bezoeken. Kortom: voor een ieder die rustig, veilig wil overnachten is (met alle faciliteiten en supermarkten op loopafstand) WSV Alphen de ideale stopplaats!
Willem Pieter Nauta
Wat een geweldig hartelijke ontvangst! Eerder gebeld voor een plekje langs " lang" kantje. Geen probleem, direct schakelen en geregeld. Toegang door lage brug die wordt bediend door havenmeester. Sanitair en havenmeester in groot schip, leenfiets en elektra bij prijs inbegrepen. Aanrader!!!

Jachthaven W.S.V. Alphen

5.0 van 5 (4 beoordelingen)

De prachtige besloten jachthaven van de Watersportvereniging Alphen aan den Rijn is gebouwd door de leden van deze vereniging. Zij is voorzien van alle noodzakelijke faciliteiten tegen aantrekkelijke tarieven.

De haven heeft aan het eind van 2011 een opfrisbeurt ondergaan. Alle steigers zijn voorzien van nieuwe bedekking en elektra installatie. Wederom grotendeels uitgevoerd door de leden van de vereniging.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt