Europaplantsoen 58

2355AS Hoogmade

+31-85-500-8572

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Toiletten
Restaurant
Kindervoorzieningen
Speeltuin
Wastafels
Uw ervaringen over De Sloephaven Hoogmade in Hoogmade delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Smokey
We komen hier al een paar jaar en is prima te doen. Je vaart zo de haven uit en dan ben je op de kromme Does. De wijde AA en Brasem zijn vlakbij. Parkeren is een makkie plaats genoeg. Voor ons is een betere plaats niet denkbaar. De prijzen vallen mee en dat is ook belangrijk. Top Haven !
Anoniem
Super haven! Hoef ik verder geen woorden meer aan vuil te maken
Anoniem
Voor iedereen die op zoek is naar een haven in de buurt van het Braassemermeer, ga naar Jachthaven De Noord AA!

De Sloephaven Hoogmade

5.0 van 5 (6 beoordelingen)

Jachthaven De Noord Aa is een gemoedelijke haven, heeft ruim 100 ligplaatsen en ligt in het kleine watersportplaatsje Hoogmade bij Leiderdorp. Het dorpje heeft gezellige horeca (2 restaurants/cafés) en een supermarkt. De locatie is zeer goed bereikbaar en er is eigen parkeerruimte aanwezig. De vaarroute is een directe verbinding (zonder bruggen) met het Braassemermeer.

Vanuit Den Haag, Westland, Leiden, Leiderdorp is de haven makkelijk aan te rijden. Leiden, Noordwijk en Katwijk zijn prima per fiets te bereiken.

De jachthaven heeft zomer- en winterstalling. Er zijn ligplaatsen van 6 m tot max. 11 m lengte met of zonder zijsteiger. De website is www.jachthaven-denoordaa.nl Hier vindt U informatie en tarieven.

Voor verdere informatie of reservering stuurt U een e-mail aan info@jachthaven-denoordaa.nl met vermelding van Uw tel.nr. en de afmetingen van Uw boot. 


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt