Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Noord Aa

5 van 5 (5 beoordelingen)

Jachthaven de Noord Aa

5 van 5 (5 beoordelingen)

Jachthaven "De Noord Aa" heeft ruim 100 ligplaatsen en ligt in het kleine watersportplaatsje Hoogmade bij Leiderdorp. Het dorpje heeft gezellige horeca (2 restaurants/cafés) en een supermarkt. De locatie is zeer goed bereikbaar en er is eigen parkeerruimte aanwezig. De vaarroute is een directe verbinding (zonder bruggen) met het Braassemermeer.

Vanuit Den Haag, Westland, Leiden, Leiderdorp is de haven makkelijk aan te rijden. Leiden, Noordwijken Katwijk zijn prima per fiets te bereiken.

Uw ervaringen over Jachthaven de noord AA in Hoogmade delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online!

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt