Haarlemmertrekvaart 20

2341NP Oegstgeest

+31-85-500-8766

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven Welgelegen Oegstgeest in Oegstgeest delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Fijne plek en voor wat je krijgt is het zeker niet duur. Daarbij bevind je je in een mooi vaargebied en vlakbij leuke stadjes. Ja, een absolute aanrader dee haven

Jachthaven Welgelegen Oegstgeest

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

Na een dag varen komt er een moment dat u aan moet leggen en afscheid moet nemen van het water. Waar kunt u dat nou beter doen dan bij de rustiek gelegen jachthaven ‘Welgelegen’ in Oegstgeest?

Jachthaven ‘Welgelegen’, eigendom van Jan Juffermans is een beschutte jachthaven in het Noordoosten, ook wel het groene hart van Oegstgeest en heeft ruim veertig ligplekken, voornamelijk voor boten tot 8,5 meter. Oegstgeest ligt in de buurt van Leiden en is prima bereikbaar met de auto. Ook is er parkeergelegenheid op maximaal 20 meter afstand van uw ligplaats. Oegstgeest ligt in de top van Zuid-Holland en is daarom ook goed te bereiken vanuit Noord-Holland.

Jachthaven ‘Welgelegen’ staat bekend om de gemoedelijke, gezellige sfeer en beschikt verder over nog een aantal faciliteiten, waaronder Wi-Fi, toilet- en douchegelegenheid. Ook is (drink)water inbegrepen bij de prijs die u betaalt voor een ligplaats en is elektra aanwezig tegen een meerprijs. Deze faciliteiten zullen ervoor zorgen dat uw verblijf in jachthaven ‘Welgelegen’ zeker prettig zal verlopen.

Ligplaatsen
De jachthaven beschikt over ruim 40 ligplaatsen voor boten tot 8,5 meter. Ook is het mogelijk om een overdekte ligplaats te huren. Jachthaven ‘Welgelegen’ is een goedverzorgde jachthaven omringd met historie. Door de groenstroken, goedverzorgde steigers en vlonders is het een geweldige omgeving om uw boot te stallen.

Bij ons beschikt u over een eigen steiger met verlichting. Tevens is er ruimschoots parkeergelegenheid op minder dan 20 meter van uw ligplaats. Daarnaast kunt u kosteloos gebruik maken van toilet, douchegelegenheid en (drink)water. Tegen een meerprijs kunt u ook gebruik maken van elektriciteit.

Jachthaven ‘Welgelegen’ bevindt zich midden in het groene hart, voor meer informatie over de omgeving en ligging van de jachthaven kunt u een kijkje nemen op de omgeving pagina.

Voor het reserveren van een ligplaats of het aanvragen van meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Onderhoud
De jachthaven wordt beheerd door de heer Juffermans, een havenmeester met ervaring op het gebied van professioneel onderhoud en bouw van boten. In het verleden is er ook onderhoud en restoraties gepleegd aan regenboogklasse kampioenen.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt