Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Welgelegen Oegstgeest

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Welgelegen Oegstgeest

5 van 5 (1 beoordelingen)

Na een dag varen komt er een moment dat u aan moet leggen en afscheid moet nemen van het water. Waar kunt u dat nou beter doen dan bij de rustiek gelegen jachthaven ‘Welgelegen’ in Oegstgeest?

Jachthaven ‘Welgelegen’, eigendom van Jan Juffermans is een beschutte jachthaven in het Noordoosten, ook wel het groene hart van Oegstgeest en heeft ruim veertig ligplekken, voornamelijk voor boten tot 8,5 meter. Oegstgeest ligt in de buurt van Leiden en is prima bereikbaar met de auto. Ook is er parkeergelegenheid op maximaal 20 meter afstand van uw ligplaats. Oegstgeest ligt in de top van Zuid-Holland en is daarom ook goed te bereiken vanuit Noord-Holland.

Jachthaven ‘Welgelegen’ staat bekend om de gemoedelijke, gezellige sfeer en beschikt verder over nog een aantal faciliteiten, waaronder Wi-Fi, toilet- en douchegelegenheid. Ook is (drink)water inbegrepen bij de prijs die u betaalt voor een ligplaats en is elektra aanwezig tegen een meerprijs. Deze faciliteiten zullen ervoor zorgen dat uw verblijf in jachthaven ‘Welgelegen’ zeker prettig zal verlopen.

Ligplaatsen
De jachthaven beschikt over ruim 40 ligplaatsen voor boten tot 8,5 meter. Ook is het mogelijk om een overdekte ligplaats te huren. Jachthaven ‘Welgelegen’ is een goedverzorgde jachthaven omringd met historie. Door de groenstroken, goedverzorgde steigers en vlonders is het een geweldige omgeving om uw boot te stallen.

Bij ons beschikt u over een eigen steiger met verlichting. Tevens is er ruimschoots parkeergelegenheid op minder dan 20 meter van uw ligplaats. Daarnaast kunt u kosteloos gebruik maken van toilet, douchegelegenheid en (drink)water. Tegen een meerprijs kunt u ook gebruik maken van elektriciteit.

Jachthaven ‘Welgelegen’ bevindt zich midden in het groene hart, voor meer informatie over de omgeving en ligging van de jachthaven kunt u een kijkje nemen op de omgeving pagina.

Voor het reserveren van een ligplaats of het aanvragen van meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Onderhoud
De jachthaven wordt beheerd door de heer Juffermans, een havenmeester met ervaring op het gebied van professioneel onderhoud en bouw van boten. In het verleden is er ook onderhoud en restoraties gepleegd aan regenboogklasse kampioenen.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt