Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Marina Rijnsburg

4.8 van 5 (4 beoordelingen)

Marina Rijnsburg

4.8 van 5 (4 beoordelingen)

De middelgrote jachthaven is aantrekkelijk gelegen in het hart van de Randstad en omringd door een prachtig vaargebied. Vanuit de jachthaven vaart u eenvoudig naar Leiden, de Kagerplassen en verder! Een mooie vaaromgeving in Zuid-Holland voor elke watersportliefhebber.

De jachthaven heeft ligplaatsen voor grote en kleine schepen. De boxen zijn ingericht in diverse lengte en breedte maten. Daarnaast zijn er 6 hoge huisjes, 9 lage huisjes, een jollensteiger en een helling om uw boot te traileren.

Voorzieningen
Op de steigers vindt u aansluitingen voor elektra en een watertappunt. U kunt kosteloos gebruik maken van de verzorgde toiletgroep en douche. Het terrein is beveiligd en alleen toegankelijk met een persoonlijke toegangspas ter veiligheid van uw bezit. Bovendien is er ruime parkeergelegenheid voor elke ligplaatshouder en bezoeker.


Het team bestaat uit jonge, enthousiaste medewerkers die u graag vriendelijk te woord staan, hulp bieden en meedenken.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Beschikbare ligplaatsen voor passanten (3)

Lengte* Breedte* Diepte* Water Stroom Prijs (per dag) incl. BTW
Ligplaats Kind 0-4jr. Per kind Per pers.
8 2.5 1.5 € 8.00 gratis gratis gratis Boek nu
9 2.5 1.5 € 9.00 gratis gratis gratis Boek nu
10 2.5 1.5 € 10.00 gratis gratis gratis Boek nu

* - in meters

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt