Kanaalpad NW 4

2231NX Rijnsburg

+31-85-500-8159

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wifi
Uw ervaringen over Marina Rijnsburg in Rijnsburg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Frank
Vreselijk mensen daar. Onbetrouwbaar.
Eric den Dulk
Hele leuke jachthaven.centraal gelegen voor mooie vaar routes door de stad Leiden of prachtige natuur en daarna lekker eten bij Ho2. Personeel is ontzettend vriendelijk en altijd behulpzaam.een aanrader !!!
Anoniem
Alles in orde hier. Zeer gezellig

Marina Rijnsburg

4.75 van 5 (6 beoordelingen)

De middelgrote jachthaven is aantrekkelijk gelegen in het hart van de Randstad en omringd door een prachtig vaargebied. Vanuit de jachthaven vaart u eenvoudig naar Leiden, de Kagerplassen en verder! Een mooie vaaromgeving in Zuid-Holland voor elke watersportliefhebber.

De jachthaven heeft ligplaatsen voor grote en kleine schepen. De boxen zijn ingericht in diverse lengte en breedte maten. Daarnaast zijn er 6 hoge huisjes, 9 lage huisjes, een jollensteiger en een helling om uw boot te traileren.

Voorzieningen
Op de steigers vindt u aansluitingen voor elektra en een watertappunt. U kunt kosteloos gebruik maken van de verzorgde toiletgroep en douche. Het terrein is beveiligd en alleen toegankelijk met een persoonlijke toegangspas ter veiligheid van uw bezit. Bovendien is er ruime parkeergelegenheid voor elke ligplaatshouder en bezoeker.


Het team bestaat uit jonge, enthousiaste medewerkers die u graag vriendelijk te woord staan, hulp bieden en meedenken.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt