Herenweg 100

1431GX Aalsmeer

+31-85-500-8641

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Kempers Watersport in Aalsmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Erik Kremer
Bij Kempers Watersport was ik zeer welkom voor de verkoop van onze Draco 2500 crystel uit 1991. Dennis kende de boot (30 jaar geleden als nieuwe boot verkocht). Na een gedegen inspectie werd een verrassende, beter als verwachte verkoopprijs vastgesteld. 14 dagen later belde Dennis dat de boot verkocht was voor de vraagprijs. De Draco gaat naar Zweden dit zeker door de nationale en internationale reikwijdte van Kempers Watersport. Zoek je een fijn en deskundig advies voor in of verkoop van je boot, ga zeker praten bij Kempers Watersport.
Rob
Fantastische haven. Mooie ligging, perfect aan te rijden. Goede zorg voor het schip, onderhoud, en vele en goede faciliteiten. Tophaven in de Randstad!
Ivo Claeys
Fantastische haven en fantastische mensen!!

Jachthaven Kempers Watersport

4.89 van 5 (13 beoordelingen)

De mooie locatie maakt de ligplaatsen een ideale stek voor uw boot. Bij Kempers Watersport te Aalsmeer kunt u zowel in de zomer als in de winter uw boot aanmeren. Er zijn daar in totaal ongeveer 500 ligplaatsen beschikbaar waarvan de meeste met zijsteiger. Elke ligplaats bevat een ruime box en water- en stroomvoorzieningen. Diverse steigers zijn gemaakt van hardhout en kunststof dekken en zijn dus nooit glad en volledig splintervrij.

De haven heeft sinds kort super snel gratis internet voor alle havenklanten tot wel 30mb met een volledige dekking over de jachthaven. Daarnaast is het misschien ook wel leuk om te vermelden dat er een restaurant aan het water ligt, met verhuurmogelijkheden, zoals Supboards, Tubes, snelvaarvergunningen en kleine bootjes.

We zijn 7 dagen geopend vanaf 1 april tot en met 1 november!


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt