Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Kempers Watersport

4.9 van 5 (9 beoordelingen)

Jachthaven Kempers Watersport

4.9 van 5 (9 beoordelingen)

De mooie locatie maakt de ligplaatsen een ideale stek voor uw boot. Bij Kempers Watersport te Aalsmeer kunt u zowel in de zomer als in de winter uw boot aanmeren. Er zijn daar in totaal ongeveer 500 ligplaatsen beschikbaar waarvan de meeste met zijsteiger. Elke ligplaats bevat een ruime box en water- en stroomvoorzieningen. Diverse steigers zijn gemaakt van hardhout en kunststof dekken en zijn dus nooit glad en volledig splintervrij.

De haven heeft sinds kort super snel gratis internet voor alle havenklanten tot wel 30mb met een volledige dekking over de jachthaven. Daarnaast is het misschien ook wel leuk om te vermelden dat er een restaurant aan het water ligt, met verhuurmogelijkheden, zoals Supboards, Tubes, snelvaarvergunningen en kleine bootjes.

We zijn 7 dagen geopend vanaf 1 april tot en met 1 november!

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt