Herenweg 100

1431GX Aalsmeer

+31-85-500-8641

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Kempers Watersport in Aalsmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Ivo Claeys
Fantastische haven en fantastische mensen!!
Perfecte jachthaven, mooi sanitair, super plek aan de Westeinder Plassen en zeer vriendelijk personeel. Aanrader.
Anoniem
We liggen al 27 jaar in de jachthavens van Kempers en worden altijd als familieleden ontvangen/behandeld, eerst in Kudelstaart en sinds 3 jaar in Leimuiden, het lijkt ons dat dit al genoeg zegt!

Jachthaven Kempers Watersport

4.89 van 5 (11 beoordelingen)

De mooie locatie maakt de ligplaatsen een ideale stek voor uw boot. Bij Kempers Watersport te Aalsmeer kunt u zowel in de zomer als in de winter uw boot aanmeren. Er zijn daar in totaal ongeveer 500 ligplaatsen beschikbaar waarvan de meeste met zijsteiger. Elke ligplaats bevat een ruime box en water- en stroomvoorzieningen. Diverse steigers zijn gemaakt van hardhout en kunststof dekken en zijn dus nooit glad en volledig splintervrij.

De haven heeft sinds kort super snel gratis internet voor alle havenklanten tot wel 30mb met een volledige dekking over de jachthaven. Daarnaast is het misschien ook wel leuk om te vermelden dat er een restaurant aan het water ligt, met verhuurmogelijkheden, zoals Supboards, Tubes, snelvaarvergunningen en kleine bootjes.

We zijn 7 dagen geopend vanaf 1 april tot en met 1 november!

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt