Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Dragt

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Dragt

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Dragt beschikt over ca. 350 ligplaatsen in diverse formaten. De boxen variëren van 3 tot 20 m¹. Tevens is er een jollensteiger aanwezig waar diverse plekken worden beveiligd door middel van beugels. De grotere ligplaatsen zijn voorzien van een eigen stroomaansluiting en een watertappunt is altijd in de nabijheid. De meeste ligplaatsen hebben een zijsteiger, waardoor het opstappen op uw schip eenvoudig en veilig is.

De steigers van Jachthaven Dragt worden goed onderhouden net als de gehele jachthaven. De jachthaven vindt de veiligheid van u en uw bezit belangrijk, de steigers zijn dan ook breed en 's avonds volop verlicht.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt