Stommeerweg 72

1431EX Aalsmeer

+31-85-500-8066

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Walstroom
Uw ervaringen over Jachthaven Dragt in Aalsmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Fazant
.... Dus 4 meerpaaltjes en niet slechts 1
Fazant
Prima jachthaven, redelijk goed onderhouden; sanitair niet modern maar wel schoon. Uitstekende watersportwinkel op het terrein en redelijk restaurant er naast. Centrum en winkels op 400 meter. Weinig (geen) passanten. Verwacht geen gezelligheid
Anoniem
Prima

Jachthaven Dragt

4.0 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven Dragt beschikt over ca. 350 ligplaatsen in diverse formaten. De boxen variëren van 3 tot 20 m¹. Tevens is er een jollensteiger aanwezig waar diverse plekken worden beveiligd door middel van beugels. De grotere ligplaatsen zijn voorzien van een eigen stroomaansluiting en een watertappunt is altijd in de nabijheid. De meeste ligplaatsen hebben een zijsteiger, waardoor het opstappen op uw schip eenvoudig en veilig is.

De steigers van Jachthaven Dragt worden goed onderhouden net als de gehele jachthaven. De jachthaven vindt de veiligheid van u en uw bezit belangrijk, de steigers zijn dan ook breed en 's avonds volop verlicht.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt