Oosteinderweg 125

1432AH Aalsmeer

+31-85-500-8083

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Uw ervaringen over Aalsmeer Maritiem in Aalsmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stephan
Nette haven, prima faciliteiten

Aalsmeer Maritiem

4.0 van 5 (1 beoordelingen)

Ligplaats of winterstalling voor uw boot ? Als u vanuit Amsterdam, Haarlem, Badhoevedorp of Amstelveen vaart, dan is de eerste jachthaven die u tegenkomt de jachthaven van Aalsmeer Maritiem. Als u in de buurt van Aalsmeer een jachthaven of winterstalling zoekt, dan is de jachthaven zonder meer de perfecte keuze. Aalsmeer Maritiem is namelijk een full service jachthaven die u alles biedt wat u bij een jachthaven maar kunt wensen. Zo vindt u naast de ligplaatsen en recreatie-ligplaatsen 2400 m2 overdekte stalling voor uw boot

Maar dit zijn niet de enige opties van de jachthaven.

Aalsmeer Maritiem is een zeer goed uitgeruste jachthaven waar u zonder twijfel vindt wat u zoekt wanneer u in de regio van Aalsmeer een jachthaven zoekt. Naast de hierboven al genoemde opties verzorgt de haven tevens de motorconservering, servicebeurt, antifouling, polyester reparatie, schoonmaken, poetsen, scheeptimmerwerk, zeilmakerij, kortom Full Service. Recentelijk is de jachthaven in Aalsmeer uitgerust met een nieuwe kolomkraan, die een capaciteit heeft van maar liefst 8 ton. Heeft u uw boot weer een seizoen gebruikt en wilt u dat hij tijdens de herfst en winter niet alleen veilig ligt, maar ook wordt onderhouden ? Dan bent u bij deze jachthaven op de juiste plek. Zelf werkzaamheden zijn binnen de voorwaarden van de jachthaven toegestaan.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt