Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Aalsmeer Maritiem

Aalsmeer Maritiem

Ligplaats of winterstalling voor uw boot ? Als u vanuit Amsterdam, Haarlem, Badhoevedorp of Amstelveen vaart, dan is de eerste jachthaven die u tegenkomt de jachthaven van Aalsmeer Maritiem. Als u in de buurt van Aalsmeer een jachthaven of winterstalling zoekt, dan is de jachthaven zonder meer de perfecte keuze. Aalsmeer Maritiem is namelijk een full service jachthaven die u alles biedt wat u bij een jachthaven maar kunt wensen. Zo vindt u naast de ligplaatsen en recreatie-ligplaatsen 2400 m2 overdekte stalling voor uw boot

Maar dit zijn niet de enige opties van de jachthaven.

Aalsmeer Maritiem is een zeer goed uitgeruste jachthaven waar u zonder twijfel vindt wat u zoekt wanneer u in de regio van Aalsmeer een jachthaven zoekt. Naast de hierboven al genoemde opties verzorgt de haven tevens de motorconservering, servicebeurt, antifouling, polyester reparatie, schoonmaken, poetsen, scheeptimmerwerk, zeilmakerij, kortom Full Service. Recentelijk is de jachthaven in Aalsmeer uitgerust met een nieuwe kolomkraan, die een capaciteit heeft van maar liefst 8 ton. Heeft u uw boot weer een seizoen gebruikt en wilt u dat hij tijdens de herfst en winter niet alleen veilig ligt, maar ook wordt onderhouden ? Dan bent u bij deze jachthaven op de juiste plek. Zelf werkzaamheden zijn binnen de voorwaarden van de jachthaven toegestaan.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt