Kanaalweg Oostzijde 74

3224AC Hellevoetsluis

+31-85-500-8874

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Waterman Hellevoet in Hellevoetsluis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV Waterman Hellevoet

Aan de kanaalhaven in Hellevoetluis vindt u de jachthaven van WSV Waterman Hellevoet. De goede voorzieningen in de buurt en de centrale ligging maken het verblijf in deze verenigingshaven aangenaam.

U vindt de haven net ten noorden van de sluis bij de Stationsweg aan het Kanaal door Voorne. De haven is goed bereikbaar met de auto vanaf de Kanaalweg Oostzijde. Door de centrale ligging kunt u uitstekend naar plaatsen als het Haringvliet, Tiengemeten, het Hartelkanaal of de Noordzee varen.

In de haven zijn zo'n 70 ligplaatsen aanwezig. Passanten zijn van harte welkom. Op het bord bij het havenkantoor ziet u of er plaatsen beschikbaar zijn. Tot de faciliteiten behoren douches, drinkwater, electra, wifi, en fietsenuitleen. Op loopafstand vindt u een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Eveneens zijn er diverse horecagelegenheden en winkels nabij.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Waterman Hellevoet delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt