Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Waterman Hellevoet

Jachthaven WSV Waterman Hellevoet

Aan de kanaalhaven in Hellevoetluis vindt u de jachthaven van WSV Waterman Hellevoet. De goede voorzieningen in de buurt en de centrale ligging maken het verblijf in deze verenigingshaven aangenaam.

U vindt de haven net ten noorden van de sluis bij de Stationsweg aan het Kanaal door Voorne. De haven is goed bereikbaar met de auto vanaf de Kanaalweg Oostzijde. Door de centrale ligging kunt u uitstekend naar plaatsen als het Haringvliet, Tiengemeten, het Hartelkanaal of de Noordzee varen.

In de haven zijn zo'n 70 ligplaatsen aanwezig. Passanten zijn van harte welkom. Op het bord bij het havenkantoor ziet u of er plaatsen beschikbaar zijn. Tot de faciliteiten behoren douches, drinkwater, electra, wifi, en fietsenuitleen. Op loopafstand vindt u een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Eveneens zijn er diverse horecagelegenheden en winkels nabij.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Waterman Hellevoet delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt