Werfplein 1

3228BH Zwartewaal

+31-85-500-8471

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven & Bootstalling Van der Zee Zwartewaal in Zwartewaal delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Professioneel en vakbekwaam

Jachthaven & Bootstalling Van der Zee Zwartewaal

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

Jachtwerf van der Zee is een jachthaven met winterstalling en jachtservice mogelijkheden in het mooie dorpje Zwartewaal, aan het Brielsche meer in Zuid-Holland.

Jachtwerf van der Zee is gelegen in de gemeente haven van Zwartewaal en er kunnen de boten op de helling gezet worden d.m.v. een kraan die tot 20 ton kan kranen. Er zijn een aantal winterplaatsen op de helling mogelijk en er is een loods waar een aantal boten binnen geplaatst kunnen worden.

Voor passanten is er een steiger om aan te meren. Er is de gelegenheid om te douchen en toiletteren en een was te draaien inclusief drogen in het aanpalende toiletgbouw.

Uw ervaringen over jachtwerf Van der Zee in Zwartewaal delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste lig plaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt