Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven & Bootstalling Van der Zee Zwartewaal

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven & Bootstalling Van der Zee Zwartewaal

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachtwerf van der Zee is een jachthaven met winterstalling en jachtservice mogelijkheden in het mooie dorpje Zwartewaal, aan het Brielsche meer in Zuid-Holland.

Jachtwerf van der Zee is gelegen in de gemeente haven van Zwartewaal en er kunnen de boten op de helling gezet worden d.m.v. een kraan die tot 20 ton kan kranen. Er zijn een aantal winterplaatsen op de helling mogelijk en er is een loods waar een aantal boten binnen geplaatst kunnen worden.

Voor passanten is er een steiger om aan te meren. Er is de gelegenheid om te douchen en toiletteren en een was te draaien inclusief drogen in het aanpalende toiletgbouw.

Uw ervaringen over jachtwerf Van der Zee in Zwartewaal delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste lig plaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt