Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Marina Hellevoetsluis

Marina Hellevoetsluis

Marina Hellevoetsluis is gelegen in De Vesting van Hellevoetsluis. Deze prachtig gesitueerde en recent aangelegde jachthaven is van alle gemakken voorzien en heeft ruime ligplaatsen. U vaart de haven van Hellevoetsluis binnen bij de Vuurtoren en achter de draaibrug zijn de ligplaatsen van Marina Hellevoetsluis aan uw linkerzijde. U ligt met uw schip dus midden in het bruisende centrum waar zomers vele evenementen worden georganiseerd. Zo is er ook meer dan voldoende te beleven voor als u een dag niet wil uitvaren! De ligging van Hellevoetsluis is Centraal in de DELTA. Via Stellendam vaart U zo de Noordzee op, maar U kunt ook kiezen voor een tocht over de rivieren via het Spui. Kortom, geen betere thuishaven dan Marina Hellevoetsluis. Er is nog een ligplaats voor u beschikbaar!

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt