Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Witte Raaf

Jachthaven De Witte Raaf

Jachthaven "De Witte Raaf" heeft een kleine gezellige haven met daarbij een aantal staplaatsen voor caravans. Het bedrijf is gevestigd in het voormalige vissersdorp Zwartewaal dicht bij de dorpskern. De haven mondt uit in het Brielse Meer. Een meer dat ten noorden ligt van het Zuid Hollandse-eiland "Voorne Putten" in het zuidwesten van Nederland.

In de direct omgeving van Zwartewaal liggen ook de historische plaatsen Brielle c.q. Den Briel en Hellevoetsluis. Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, ligt ook Brielle aan het Brielse Meer. Hellevoetsluis ligt aan het Haringvliet en is via het Spui te bereiken. Ook de badplaatsen Rockanje en Oostvoorne liggen niet ver van Zwartewaal. En zelfs de badplaats Ouddorp op het Zuid Hollandse-eiland "Goeree Overflakkee" en de diverse historische plaatsen op de Zeeuwse eilanden liggen op redelijke afstand.

Het Brielse Meer staat in verbinding met alle bereikbare wateren in Nederland en het buitenland. Behalve recreatie op dit meer zijn dus vele vaarroutes naar diverse bestemmingen mogelijk.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt