Elfwekenlaan 11

3238BD Zwartewaal

+31-85-500-8543

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven De Witte Raaf in Zwartewaal delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven De Witte Raaf

Jachthaven De Witte Raaf heeft een kleine gezellige haven met daarbij een aantal staplaatsen voor caravans. Het bedrijf is gevestigd in het voormalige vissersdorp Zwartewaal dicht bij de dorpskern. De haven mondt uit in het Brielse Meer. Een meer dat ten noorden ligt van het Zuid Hollandse-eiland Voorne Putten in het zuidwesten van Nederland.

In de direct omgeving van Zwartewaal liggen ook de historische plaatsen Brielle c.q. Den Briel en Hellevoetsluis. Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, ligt ook Brielle aan het Brielse Meer. Hellevoetsluis ligt aan het Haringvliet en is via het Spui te bereiken. Ook de badplaatsen Rockanje en Oostvoorne liggen niet ver van Zwartewaal. En zelfs de badplaats Ouddorp op het Zuid Hollandse-eiland Goeree Overflakkee en de diverse historische plaatsen op de Zeeuwse eilanden liggen op redelijke afstand.

Het Brielse Meer staat in verbinding met alle bereikbare wateren in Nederland en het buitenland. Behalve recreatie op dit meer zijn dus vele vaarroutes naar diverse bestemmingen mogelijk.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt