Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Geijsman

Jachthaven Geijsman

De jachthaven is uniek gelegen tussen duinen en waterrecreatie op korte afstand van het Noordzee strand en op slechts 20 minuten rijden van Rotterdam. Verder beschikt de jachthaven over ruime ligplaatsen aan prachtige steigers met walstroom en water. Tevens is er een ruime toilet en douche ruimte, wasgelegenheid met was- en droogmachine.
Ook is er een goed gesorteerde watersportwinkel met alles wat u als watersporter nodig heeft zoals accessoires, lakken en verven, touwwerk, Vetus equipment en veel ski- en boardmateriaal.

De jachthaven beschikt over een botenloods voor groot onderhoud, een botenlift met een capaciteit van 25 ton en ruime parkeergelegenheid.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt