Deltahaven 61

3251LC Stellendam

+31-85-500-8097

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Marina Stellendam in Stellendam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Lilias
Zeer ongeïnteresseerde havenmedewerker moest ook de boat shop bemannen. Daar bleek hij geen BTW factuur voor de aankopen te kunnen maken. Op ons aandringen heeft hij overlegt met de havenmeester, maar er werd niet meer geboden dan een pin bon. Slechte service en houding
Anoniem
Enigzins verouderde steigers. Waterslangen hangen aan het begin van de steiger dus 1 slang voor een gehele steiger en dat is wat beperkt als je het zout van de Noordzee wil afspoelen. WIFI werkt niet! Gezellig restaurant. Kwaliteit restaurant okay.
Geeske Huistra
Gelegen aan het Haringvliet net achter de sluis. Genieten van de mooie locatie. Lekker eten het havenrestaurant. Rustige omgeving met een strandje vlakbij.

Marina Stellendam

1.83 van 5 (7 beoordelingen)

Marina Stellendam is een heerlijke thuishaven! Ook bij passanten is Marina Stellendam populair. De gezellige jachthaven met uitstekende voorzieningen ligt aan het Haringvliet bij de Haringvlietdam, direct aan de binnenkant van de Goereese zeesluis en is één van de weinige zee-jachthavens die ons land telt. Een perfecte uitvalsbasis voor Noordzeetochten naar de Belgische en Engelse kust en voor het verkennen van de Zeeuwse wateren.
In de omgeving van Marina Stellendam wachten schitterende natuurgebieden, strand, zee, de vissershaven en visafslag en oude kleine stadjes om door u ontdekt te worden.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt