Deltahaven 61

3251LC Stellendam

+31-85-500-8097

Inchecken: voor 12:18

Uitchecken: voor 12:18

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Marina Stellendam in Stellendam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Manuel
Dikke onvoldoende en tegenvaller! Vieze steigers en santitair, erg ongezellig, restaurant erg ondermaats en te duur, Eenden en honden stront op de steiger en bestrating. Bah. Wij varen volgende keer door naar Hellevoetsluis (is maar 15 minuten verder varen.)
Frank
Wij komen hier zeker niet meer. Oude smerige steigers met veel eenden en ganzen, zeer slecht wifi, te duur, ongezellig, onvoldoende waterslangen, overlast van de direct naastgelegen betonfabriek.
Anoniem
Enigzins verouderde steigers. Waterslangen hangen aan het begin van de steiger dus 1 slang voor een gehele steiger en dat is wat beperkt als je het zout van de Noordzee wil afspoelen. WIFI werkt niet! Gezellig restaurant. Kwaliteit restaurant okay.

Marina Stellendam

1.83 van 5 (8 beoordelingen)

Marina Stellendam is een heerlijke thuishaven! Ook bij passanten is Marina Stellendam populair. De gezellige jachthaven met uitstekende voorzieningen ligt aan het Haringvliet bij de Haringvlietdam, direct aan de binnenkant van de Goereese zeesluis en is één van de weinige zee-jachthavens die ons land telt. Een perfecte uitvalsbasis voor Noordzeetochten naar de Belgische en Engelse kust en voor het verkennen van de Zeeuwse wateren.
In de omgeving van Marina Stellendam wachten schitterende natuurgebieden, strand, zee, de vissershaven en visafslag en oude kleine stadjes om door u ontdekt te worden.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt