Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

WSV Goeree

5 van 5 (2 beoordelingen)

WSV Goeree

5 van 5 (2 beoordelingen)

WSV Goeree is een kleine verenigingshaven gelegen aan het Grevelingenmeer bij de badplaats Ouddorp. De haven telt 175 ligplaatsen waarvan een deel voor passanten.
Het clubhuis 'De reddingsloods' waar vroeger voor de deltawerken de reddingboot lag heeft een uniek uitzicht op het water en is van veraf te zien. Fietsverhuur bij het clubhuis. Het centrum van Ouddorp is nog geen 20 min. lopen door de velden.

Te voet

In ca. 20 minuten loopt u vanaf de haven naar het centrum. Er staan vanaf de haven donkerrode bordjes aangegeven met de juiste route.

In en om de Ring vindt u vele winkels waaronder:

Supermarkten (Albert Heijn, Jumbo en Spar)
Warenhuizen (HEMA en Marskramer)
Bakkerswinkels (Dam en Akershoek)
Slagerij (Floresteijn)
Bank (Rabobank)
Boekwinkel (Bruna)
Drogist (Kruidvat)
Apotheek (Apotheek Ouddorp)
Diverse kledingwinkels
Diverse eetgelegenheden

Per fiets

Per fiets heeft u keuze uit tal van mooie routes en bezienswaardigheden. De WSV Goeree heeft een aantal fietsen beschikbaar voor verhuur – informeer bij de havenmeester.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt