Ouddorpse Haven 15

3253LM OUDDORP

+31-85-500-8442

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over WSV Goeree in Ouddorp delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Gerhard Monkhorst
Een prettige haven om eens te liggen. Bijzonder aardige havenmeester, prettige ontvangst. Alles zeer vriendelijk! Makkelijk boodschappen bij de Aldi op ca 1500 m afstand. Sfeervol en gezellig clubhuis met heerlijk eten en een gezellige bediening. Is ons bijzonder goed bevallen.
Petra
Sinds voorjaar 2024 is er een nieuwe havenmeester in Ouddorp. Heel gastvrij en behulpzaam. Ga je een rondje Grevelingen varen, dan is deze haven echt een leuke tip. Je kunt vanaf hier zo het gezellige Ouddorp in wandelen. Of je blijft lekker hangen op het mooie terras aan het water (dat deden wij deze keer) en laat je daar verwennen door de havenmeester en de medewerkers. Kortom, een leuke tip op de Grevelingen, ook voor passanten.
Patrick Wijgers
Heel vriendelijk ontvangen door de havenmeester. Reeds onderweg een ligplaats toegewezen wat heel handig was. Jammer dat er geen kok aanwezig was, anders hadden we ook nog gedineerd. Maar dat is algemeen een probleem in de horeca dezer tijden. Elke en Patrick, Dolce Vita

WSV Goeree

5.0 van 5 (6 beoordelingen)

WSV Goeree is een kleine verenigingshaven gelegen aan het Grevelingenmeer bij de badplaats Ouddorp. De haven telt 175 ligplaatsen waarvan een deel voor passanten.
Het clubhuis 'De reddingsloods' waar vroeger voor de deltawerken de reddingboot lag heeft een uniek uitzicht op het water en is van veraf te zien. Fietsverhuur bij het clubhuis. Het centrum van Ouddorp is nog geen 20 min. lopen door de velden.

Te voet

In ca. 20 minuten loopt u vanaf de haven naar het centrum. Er staan vanaf de haven donkerrode bordjes aangegeven met de juiste route.

In en om de Ring vindt u vele winkels waaronder:

Supermarkten (Albert Heijn, Jumbo en Spar)
Warenhuizen (HEMA en Marskramer)
Bakkerswinkels (Dam en Akershoek)
Slagerij (Floresteijn)
Bank (Rabobank)
Boekwinkel (Bruna)
Drogist (Kruidvat)
Apotheek (Apotheek Ouddorp)
Diverse kledingwinkels
Diverse eetgelegenheden

Per fiets

Per fiets heeft u keuze uit tal van mooie routes en bezienswaardigheden. De WSV Goeree heeft een aantal fietsen beschikbaar voor verhuur – informeer bij de havenmeester.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt