Ouddorpse Haven 15

3253LM OUDDORP

+31-85-500-8442

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over WSV Goeree in Ouddorp delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Martin
Site geeft ruime beschikbaarheid aan voor passanten, bij langsvaren legio lege boxen. Toch vond de nieuwe havenmeester het teveel moeite ons als passant aan te laten meren. Erg jammer, was een fijne haven maar die tijd is blijkbaar geweest. Hoorde het al van andere schippers naar wilde het niet geloven. Helaas dus toch waar: Ouddorp is een leuke plek maar in de haven moet je niet (meer) zijn. Afschrijven dus en door naar een plek waar je al passant wel welkom bent.
Anoniem
Hele prettige jachthaven met een zeer vriendelijke havenmeester. Alle faciliteiten bij de hand en een leuk dorp met winkels op de koop toe. Met de huur fietsen is ook het RTM-museum een aanrader. Kortom, wij komen zeker terug!
Anoniem
Prettige haven waar je ook nog eens heerlijk kunt eten. Voor de fietsers onder ons: Ouddorp moet je zien!

WSV Goeree

5.0 van 5 (3 beoordelingen)

WSV Goeree is een kleine verenigingshaven gelegen aan het Grevelingenmeer bij de badplaats Ouddorp. De haven telt 175 ligplaatsen waarvan een deel voor passanten.
Het clubhuis 'De reddingsloods' waar vroeger voor de deltawerken de reddingboot lag heeft een uniek uitzicht op het water en is van veraf te zien. Fietsverhuur bij het clubhuis. Het centrum van Ouddorp is nog geen 20 min. lopen door de velden.

Te voet

In ca. 20 minuten loopt u vanaf de haven naar het centrum. Er staan vanaf de haven donkerrode bordjes aangegeven met de juiste route.

In en om de Ring vindt u vele winkels waaronder:

Supermarkten (Albert Heijn, Jumbo en Spar)
Warenhuizen (HEMA en Marskramer)
Bakkerswinkels (Dam en Akershoek)
Slagerij (Floresteijn)
Bank (Rabobank)
Boekwinkel (Bruna)
Drogist (Kruidvat)
Apotheek (Apotheek Ouddorp)
Diverse kledingwinkels
Diverse eetgelegenheden

Per fiets

Per fiets heeft u keuze uit tal van mooie routes en bezienswaardigheden. De WSV Goeree heeft een aantal fietsen beschikbaar voor verhuur – informeer bij de havenmeester.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt