Jachthaven den Osse 1

4318NA Brouwershaven

+31-85-500-8827

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Den Osse in Brouwershaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Familie Bezemer
Jammer, het is echt de toon die de muziek maakt en de havenmeester is zich hier niet helemaal van bewust. Wellicht een tipje voor de havenmeester!
T. B.
Motorboten allesbehalve welkom. Enkel voor zeilboten tot 10m. Zeer onvriendelijk havenmeesters. Voelen ons met ons motorjacht niet welkom. Mijden dus met een motorjacht.

Jachthaven Den Osse

De jachthaven van Watersport Vereniging Den Osse is ruim opgezet. Er is altijd voldoende ruimte om te manouvreren, ook voor grotere jachten. Het grootste deel van de ligplaatsen bestaat uit boxen met een zijsteiger.

De ligging is gewoon fantastisch, aan één van de mooiste meren van Europa met vele vaarmogelijkheden. Midden in de natuur, met tal van unieke plekjes in de buurt. Zo kunt u kiezen om naar een eilandje te gaan, waar regelmatig zeehonden opduiken. Of misschien even winkelen in een gezellig stadje of dorpje in de omgeving.

Maar ook in de haven is heel veel te doen. Bij de havenmeester kunt u kano’s en kleine zeilbootjes lenen, om lekker de haven mee te verkennen. U kunt ook fietsen lenen en de omgeving in trekken. Tegenover het kantoor van de havenmeester bevindt zich het gezellige havencafé Waypoint dat op vrijdag- en zaterdagavond geopend is van 20.00 tot 24.00 uur. Op de klapborden bij het havenkantoor en elders op de site wordt vermeld welke bijzondere openingen of activiteiten daar plaats gaan vinden


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt