Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Den Osse

Jachthaven Den Osse

De jachthaven van Watersport Vereniging Den Osse is ruim opgezet. Er is altijd voldoende ruimte om te manouvreren, ook voor grotere jachten. Het grootste deel van de ligplaatsen bestaat uit boxen met een zijsteiger.

De ligging is gewoon fantastisch, aan één van de mooiste meren van Europa met vele vaarmogelijkheden. Midden in de natuur, met tal van unieke plekjes in de buurt. Zo kunt u kiezen om naar een eilandje te gaan, waar regelmatig zeehonden opduiken. Of misschien even winkelen in een gezellig stadje of dorpje in de omgeving.

Maar ook in de haven is heel veel te doen. Bij de havenmeester kunt u kano’s en kleine zeilbootjes lenen, om lekker de haven mee te verkennen. U kunt ook fietsen lenen en de omgeving in trekken. Tegenover het kantoor van de havenmeester bevindt zich het gezellige havencafé "Waypoint" dat op vrijdag- en zaterdagavond geopend is van 20.00 tot 24.00 uur. Op de klapborden bij het havenkantoor en elders op de site wordt vermeld welke bijzondere openingen of activiteiten daar plaats gaan vinden

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt