Haven Noordzijde 38

4318AC BROUWERSHAVEN

+31-85-500-8588

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Watersportvereniging Brouwershaven in Brouwershaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jan en Lia Hoekstra-Snel
De havenprijs is aan de hoge kant. Er is een verouderde toiletfacaliteit. De steigers zijn mooi. Goede electra en waterfaciliteit. We lagen hier op maandag en zijn gevlucht door heel veel herrie in de haven (renovatie huizen rond de haven).
Etapper
Afgelopen zaterdag (25-09-2021) de Brouwershaven aangedaan om even boodschappen te doen. Dit netjes gemeld aan de havenmeester via de marifoon. Was geen probleem zei de dame. Even later, nadat we hadden aangelegd, kwam er een man (blijkbaar havenmeester nummer 2) aanfietsen die direct zeer aanvallend ons beschuldigde van het niet opvolgen van zijn bevelen. Na wat discussie bleek hij zich te vergissen in een ander schip. Maar een sorry kon er niet vanaf. GEEN hartelijke ontvangst in Brouwershaven.

Watersportvereniging Brouwershaven

Watersportvereniging Brouwershaven is opgericht in 1967 en is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Watersportverbond. De haven heeft circa 450 leden.

De jachthaven van Brouwershaven beschikt over goed sanitair (inclusief mindervaliden voorziening) met wasserette en drinkwater. In de haven kunt u gebruikmaken van de walstroom. Op de steigers zijn reddings- en blusmaterialen en noodtrappen aanwezig. U kunt bijtanken op het brandstofstation (diesel).

Afval kunt u achterlaten op het milieustation of in de afvalcontainers. De haven beschikt over een wifi-netwerk. Vraag de havenmeester naar het wachtwoord.

De verschillende watersportbedrijven, restaurants, de bakker en de supermarkt zijn op loopafstand te bereiken.

De jachthaven heeft een drie sterren-classificatie.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt