Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Watersportvereniging Brouwershaven

Watersportvereniging Brouwershaven

Watersportvereniging Brouwershaven is opgericht in 1967 en is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Watersportverbond. De haven heeft circa 450 leden.

De jachthaven van Brouwershaven beschikt over goed sanitair (inclusief mindervaliden voorziening) met wasserette en drinkwater. In de haven kunt u gebruikmaken van de walstroom. Op de steigers zijn reddings- en blusmaterialen en noodtrappen aanwezig. U kunt bijtanken op het brandstofstation (diesel).

Afval kunt u achterlaten op het milieustation of in de afvalcontainers. De haven beschikt over een wifi-netwerk. Vraag de havenmeester naar het wachtwoord.

De verschillende watersportbedrijven, restaurants, de bakker en de supermarkt zijn op loopafstand te bereiken.

De jachthaven heeft een drie sterren-classificatie.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt