Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Marina Port Zélande

5 van 5 (1 beoordelingen)

Marina Port Zélande

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Marina Port Zélande is gelegen in het Zeeuwse Ouddorp aan het Grevelingenmeer en beschikt over faciliteiten voor zowel vaste ligplaats houders als passanten.

In de jachthaven zijn toiletgebouwen met uitgebreide voorzieningen aanwezig. Er is zelfs een wasserette. In het aangrenzende bungalowpark is een supermarkt aanwezig.

Uw ervaringen over de jachthaven Marina Port Zelande in Ouddorp delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt