Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Scharendijke

Jachthaven Scharendijke

Jachthaven Scharendijke ligt beschut tussen de dijken, aan het grootste zoutwatermeer van Europa met de meeste zonuren van Nederland en een scala aan mogelijkheden. Een meer met bijzonder helder water voor alle watersportactiviteiten. Aan het einde van de haven ligt het sfeervolle restaurant "Westenwind" waar u heerlijk kunt dineren met een schitterend uitzicht over de Grevelingen. Onder dit restaurant ligt het bijzondere gezellige clubhuis "Captains Cabin" voor uw natje en droogje.

Binnen 5 minuten zit u in het dorp voor uw boodschappen en geldautomaat en met een wandeling van 20 minuten kunt u genieten van alles wat het Noordzeestrand u biedt.

Scharendijke, de ideale uitvalbasis dus voor het verkennen van de Grevelingen en omgeving. Naast het havenkantoor wappert trots "De Blauwe Vlag", een internationale onderscheiding voor stranden en jachthavens die veilig en schoon zijn.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt