Haven Kloosternol 2

4322AK Scharendijke

011-179-3005

0

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Scharendijke

Jachthaven Scharendijke ligt beschut tussen de dijken, aan het grootste zoutwatermeer van Europa met de meeste zonuren van Nederland en een scala aan mogelijkheden. Een meer met bijzonder helder water voor alle watersportactiviteiten. Aan het einde van de haven ligt het sfeervolle restaurant Westenwind waar u heerlijk kunt dineren met een schitterend uitzicht over de Grevelingen. Onder dit restaurant ligt het bijzondere gezellige clubhuis Captains Cabin voor uw natje en droogje.

Binnen 5 minuten zit u in het dorp voor uw boodschappen en geldautomaat en met een wandeling van 20 minuten kunt u genieten van alles wat het Noordzeestrand u biedt.

Scharendijke, de ideale uitvalbasis dus voor het verkennen van de Grevelingen en omgeving. Naast het havenkantoor wappert trots De Blauwe Vlag, een internationale onderscheiding voor stranden en jachthavens die veilig en schoon zijn.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt