Haven Kloosternol 2

4322AK Scharendijke

+31-85-500-8180

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Scharendijke in Scharendijke delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Sjaak van der Zee
Wat een teleurstelling. Klantvriendelijkheid is geheel onbekend bij de havenmeester. Verder is het een rommeltje. Overal rotzooi en bouwplaatsen. Maar de havenmeester zelf is totaal onbekwaam! Wij snappen niet wat zo iemand doet in de recreatieve sector.
Willem en Gerda Korres
Wij hebben fijne ervaringen in deze haven, we zijn er vaak geweest, en steeds stonden de Havenmeesters klaar om ons te helpen. Ze waren zeer behulpzaam, en de faciliteiten zijn schoon en netjes. Petje af voor deze fijne haven.

Jachthaven Scharendijke

Jachthaven Scharendijke ligt beschut tussen de dijken, aan het grootste zoutwatermeer van Europa met de meeste zonuren van Nederland en een scala aan mogelijkheden. Een meer met bijzonder helder water voor alle watersportactiviteiten. Aan het einde van de haven ligt het sfeervolle restaurant Westenwind waar u heerlijk kunt dineren met een schitterend uitzicht over de Grevelingen. Onder dit restaurant ligt het bijzondere gezellige clubhuis Captains Cabin voor uw natje en droogje.

Binnen 5 minuten zit u in het dorp voor uw boodschappen en geldautomaat en met een wandeling van 20 minuten kunt u genieten van alles wat het Noordzeestrand u biedt.

Scharendijke, de ideale uitvalbasis dus voor het verkennen van de Grevelingen en omgeving. Naast het havenkantoor wappert trots De Blauwe Vlag, een internationale onderscheiding voor stranden en jachthavens die veilig en schoon zijn.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt