Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven gemeentehaven Hellevoetsluis

Jachthaven gemeentehaven Hellevoetsluis

Hellevoetsluis behoort tot een van de grotere watersportplaatsen van Nederland. De unieke ligging (aan het Haringvliet en nabij de Stellendamse sluis naar de Noordzee) en de vele havens maken van onze stad met historisch hart tot een aantrekkelijke toeristische-recreatieve trekpleister.

Gemeentehaven Hellevoetsluis biedt de volgende faciliteiten:

- Water- en elektra-aansluiting bij elke ligplaats
- Sanitaire voorzieningen
- Vuilwaterinnamestation
- Diverse restaurants met terras
- Parkeergelegenheid

Voor het afrekenen van het havengeld dient u zich te melden in het havenkantoor bij de brug over de Haaven in de Vesting of in het havenkantoor bij de sluis in het Kanaal door Voorne. U krijgt dan ook informatie over de havens en het gebruik van de sanitaire voorzieningen. Betaling van het havengeld kan uitsluitend via pin.

Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Hellevoetsluis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt