Oostzanddijk 26

3221AL Hellevoetsluis

+31-85-500-8803

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven gemeentehaven Hellevoetsluis in Hellevoetsluis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven gemeentehaven Hellevoetsluis

Hellevoetsluis behoort tot een van de grotere watersportplaatsen van Nederland. De unieke ligging (aan het Haringvliet en nabij de Stellendamse sluis naar de Noordzee) en de vele havens maken van onze stad met historisch hart tot een aantrekkelijke toeristische-recreatieve trekpleister.

Gemeentehaven Hellevoetsluis biedt de volgende faciliteiten:

- Water- en elektra-aansluiting bij elke ligplaats
- Sanitaire voorzieningen
- Vuilwaterinnamestation
- Diverse restaurants met terras
- Parkeergelegenheid

Voor het afrekenen van het havengeld dient u zich te melden in het havenkantoor bij de brug over de Haaven in de Vesting of in het havenkantoor bij de sluis in het Kanaal door Voorne. U krijgt dan ook informatie over de havens en het gebruik van de sanitaire voorzieningen. Betaling van het havengeld kan uitsluitend via pin.

Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Hellevoetsluis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt