Kanaalweg Westzijde 8

3221LK Hellevoetsluis

+31-85-500-8769

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven WV Hellevoetsluis - Kanaalhaven in Hellevoetsluis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WV Hellevoetsluis - Kanaalhaven

Watersportvereniging Hellevoetsluis beheert twee verenigingshavens. Aan het Haringvliet vindt u de Heliushaven en aan de westzijde van het kanaal vindt u de Kanaalhaven. Beide havens hebben goede voorzieningen en bieden een prima uitvalsbasis om zowel het Haringvliet als het Hartelkanaal of de Noordzee te bevaren.

De rustige, beschutte Kanaalhaven is per boot te bereiken via de sluis bij de Koopvaardijhaven. U vindt de haven direct ten noorden van de sluis aan bakboord. U heeft de mogelijkheid om door te varen naar de aanlegsteiger van het winkelcentrum. Per auto kunt u het beste parkeren aan de Kanaalweg Oostzijde.

De haven biedt plaats aan zo'n 100 schepen is beveiligd met een elektronisch hekwerk. Bij de havenmeester kunt u een Sep-key krijgen voor toegang (deze biedt toegang tot beide havens). Er is drinkwater en elektriciteit en basissanitair aanwezig. Op loopafstand vindt u een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.

Uw ervaringen over de jachthaven aan de Kanaalhaven van WV Hellevoetsluis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt