Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WV Hellevoetsluis - Kanaalhaven

Jachthaven WV Hellevoetsluis - Kanaalhaven

Watersportvereniging Hellevoetsluis beheert twee verenigingshavens. Aan het Haringvliet vindt u de Heliushaven en aan de westzijde van het kanaal vindt u de Kanaalhaven. Beide havens hebben goede voorzieningen en bieden een prima uitvalsbasis om zowel het Haringvliet als het Hartelkanaal of de Noordzee te bevaren.

De rustige, beschutte Kanaalhaven is per boot te bereiken via de sluis bij de Koopvaardijhaven. U vindt de haven direct ten noorden van de sluis aan bakboord. U heeft de mogelijkheid om door te varen naar de aanlegsteiger van het winkelcentrum. Per auto kunt u het beste parkeren aan de Kanaalweg Oostzijde.

De haven biedt plaats aan zo'n 100 schepen is beveiligd met een elektronisch hekwerk. Bij de havenmeester kunt u een Sep-key krijgen voor toegang (deze biedt toegang tot beide havens). Er is drinkwater en elektriciteit en basissanitair aanwezig. Op loopafstand vindt u een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.

Uw ervaringen over de jachthaven aan de Kanaalhaven van WV Hellevoetsluis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt