Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WV Hellevoetsluis - Heliushaven

Jachthaven WV Hellevoetsluis - Heliushaven

Watersportvereniging Hellevoetsluis beheert twee verenigingshavens. Aan het Haringvliet vindt u de Heliushaven en aan de westzijde van het kanaal vindt u de Kanaalhaven. Beide havens hebben goede voorzieningen en bieden een prima uitvalsbasis om zowel het Haringvliet als het Hartelkanaal of de Noordzee te bevaren.

De Heliushaven is goed toegankelijk met de auto (afslag Nieuwe Zeedijk, Heliushaven). Per boot vindt u de Heliushaven iets ten westen van de Vuurtoren van Hellevoetsluis. Het terrein biedt goede parkeergelegenheid. Om met een auto het terrein op te kunnen heeft u een sep-key nodig. Deze is verkrijgbaar bij de havenmeester tegen een kleine borgsom.

De locatie aan de Heliushaven is een rustige buitenhaven waar u als passant ook van harte welkom bent. Tot de faciliteiten behoren: een clubhuis met kantine en sanitaire voorzieningen, een speelweide voor kinderen, trailerhelling (tot 750 kg.) en fietsuitleen voor bijvoorbeeld de dagelijkse boodschappen. Op loopafstand vindt u de oude vestingstad.

Uw ervaringen over de jachthaven aan de Heliushaven van WV Hellevoetsluis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt