Heliushaven 10

3221LT Hellevoetsluis

+31-85-500-8677

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WV Hellevoetsluis - Heliushaven in Hellevoetsluis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WV Hellevoetsluis - Heliushaven

Watersportvereniging Hellevoetsluis beheert twee verenigingshavens. Aan het Haringvliet vindt u de Heliushaven en aan de westzijde van het kanaal vindt u de Kanaalhaven. Beide havens hebben goede voorzieningen en bieden een prima uitvalsbasis om zowel het Haringvliet als het Hartelkanaal of de Noordzee te bevaren.

De Heliushaven is goed toegankelijk met de auto (afslag Nieuwe Zeedijk, Heliushaven). Per boot vindt u de Heliushaven iets ten westen van de Vuurtoren van Hellevoetsluis. Het terrein biedt goede parkeergelegenheid. Om met een auto het terrein op te kunnen heeft u een sep-key nodig. Deze is verkrijgbaar bij de havenmeester tegen een kleine borgsom.

De locatie aan de Heliushaven is een rustige buitenhaven waar u als passant ook van harte welkom bent. Tot de faciliteiten behoren: een clubhuis met kantine en sanitaire voorzieningen, een speelweide voor kinderen, trailerhelling (tot 750 kg.) en fietsuitleen voor bijvoorbeeld de dagelijkse boodschappen. Op loopafstand vindt u de oude vestingstad.

Uw ervaringen over de jachthaven aan de Heliushaven van WV Hellevoetsluis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt