Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

WSV Wijnhaven

WSV Wijnhaven

De jachthaven van WSV Wijnhaven is gelegen in de vroegere Oude Haven in Dordrecht. Hoewel de haven onlangs geheel vernieuwd is, ervaar je rijke stadshistorie overal in de omgeving. Zo speelde zij een centrale rol in de scheepvaart en de (wijn)handel in de stad, vandaar de naamgeving.

Wanneer de haven bezoekt kijkt u uit op de historische panden waar ook restaurants, cafés en winkels te vinden zijn. Te water kunt u rondvaarten maken op klassieke boten van Imbarcazioni Barone of de fluisterboot De Dordtevaer. Eveneens behoren stadswandelingen of een bezoek aan de markt op vrijdag en zaterdag tot de mogelijkheden.

De jachthaven is toegankelijk voor leden en passanten. Er zijn sanitaire voorzieningen aanwezig, evenals een werkplaats. Wanneer u met de auto komt kunt u deze aan de openbare weg parkeren.

Uw ervaringen over jachthaven WSV Wijnhaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt