Voorstraat 43

3311RB Dordrecht

+31-85-500-8513

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over WSV Wijnhaven in Dordrecht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

D van vlierberghe
De havenmeester deed het hetzelfde bij ons die man is gewoon een dwarsligger hij geeft er plezier in
Dennie vd heuvel
Vandaag aangekomen in de wijnhaven waar het normaal altijd gezellig is alleen vandaag had de havenmeester zijn dag denk niet wij komen met 3 boten en worden over de hele haven verspreid terwijl de gastensteiger plek genoegvhad van ons ook aangeven dan ik een steiger aan stuurboord wil hebben kon ook niet en een andere box was weer te groot voor ons volgens de havenmeester en er kon niks geregeld worden wel wou hij mij een vaarcursus aanbieden net of ik mijn boot niet ken (mafkees)dus nu maar even stuntelen het was jammer dat ik al betaald had dat vonden ook de andere 2 boten dit is voor ons dan ook de laaste keer in de wijnhaven wij zoeken wel een andere haven Mvg dennie van den heuvel Dennie.mobiel@live.nl

WSV Wijnhaven

2.0 van 5 (2 beoordelingen)

De jachthaven van WSV Wijnhaven is gelegen in de vroegere Oude Haven in Dordrecht. Hoewel de haven onlangs geheel vernieuwd is, ervaar je rijke stadshistorie overal in de omgeving. Zo speelde zij een centrale rol in de scheepvaart en de (wijn)handel in de stad, vandaar de naamgeving.

Wanneer de haven bezoekt kijkt u uit op de historische panden waar ook restaurants, cafés en winkels te vinden zijn. Te water kunt u rondvaarten maken op klassieke boten van Imbarcazioni Barone of de fluisterboot De Dordtevaer. Eveneens behoren stadswandelingen of een bezoek aan de markt op vrijdag en zaterdag tot de mogelijkheden.

De jachthaven is toegankelijk voor leden en passanten. Er zijn sanitaire voorzieningen aanwezig, evenals een werkplaats. Wanneer u met de auto komt kunt u deze aan de openbare weg parkeren.

Uw ervaringen over jachthaven WSV Wijnhaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt