Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven 't Balkengat

Jachthaven 't Balkengat

Jachthaven 't Balkengat biedt volledig geëquipeerde ligplaatsen voor boten tot maximaal 15 meter. De haven biedt u alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf. De haven is gelegen aan de rivier de Lek en is geopend van april tot en met oktober. Eenvoudig en van alle gemakken voorzien. Horeca en winkelcentrum liggen om de hoek.

De haven bevindt zich nabij de splitsing van de rivieren Lek, Noord en Nieuwe Maas. De havenmeester heet u welkom Hij maakt u graag wegwijs naar de faciliteiten op en rond de haven en zorgt ervoor dat u zich bij ons thuis voelt. Indien de havenmeester afwezig is staat het u vrij zelf een passende ligplaats uit te zoeken. De beschikbare vrije ligplaatsen worden gemarkeerd met een groen bordje.

Uw ervaringen over Jachthaven 't Balkengat delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt