Onder de Waal 26

2931AS Krimpen aan de Lek

+31-85-500-8520

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven 't Balkengat in Krimpen aan de lek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven 't Balkengat

Jachthaven 't Balkengat biedt volledig geëquipeerde ligplaatsen voor boten tot maximaal 15 meter. De haven biedt u alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf. De haven is gelegen aan de rivier de Lek en is geopend van april tot en met oktober. Eenvoudig en van alle gemakken voorzien. Horeca en winkelcentrum liggen om de hoek.

De haven bevindt zich nabij de splitsing van de rivieren Lek, Noord en Nieuwe Maas. De havenmeester heet u welkom Hij maakt u graag wegwijs naar de faciliteiten op en rond de haven en zorgt ervoor dat u zich bij ons thuis voelt. Indien de havenmeester afwezig is staat het u vrij zelf een passende ligplaats uit te zoeken. De beschikbare vrije ligplaatsen worden gemarkeerd met een groen bordje.

Uw ervaringen over Jachthaven 't Balkengat delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt