Achterzeedijk 1

2991SB Barendrecht

+31-85-500-8420

0

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Marina Barendrecht in Barendrecht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Alles top! Porfessioneel, fijne personeel en schone voorzieningen

Marina Barendrecht

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

Marina Barendrecht is een gezellige intieme familie jachthaven gelegen aan de Oude Maas in het recreatiegebied van IJsselmonde rondom in een groene omgeving op een steenworp afstand van Rotterdam.
Midden in de Randstad met goede verbindingen naar mooie vaargebieden zoals de Biesbosch, Brielsemeer, Haringvliet en Hollandsdiep.

Onderdeel van Maritiem Centrum Barendrecht, is de haven samen met de professionele Jachtservice en stalling. Een haven om u thuis te voelen. Een plek om te onthaasten en te genieten.

Op het gebied van milieu en veiligheid is Marina Barendrecht up to date door de jaarlijks vanaf 2009 geprolongeerde Blauwe Vlag.

Onze jachthaven biedt 127 ligboxen van diverse afmetingen (van 6 tot 18 meter), brede luxe steigers voorzien van stroom en waterpunten en alle benodigde veiligheidsmiddelen.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt