Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Marina Barendrecht

5 van 5 (1 beoordelingen)

Marina Barendrecht

5 van 5 (1 beoordelingen)

Marina Barendrecht is een gezellige intieme familie jachthaven gelegen aan de Oude Maas in het recreatiegebied van IJsselmonde rondom in een groene omgeving op een steenworp afstand van Rotterdam.
Midden in de Randstad met goede verbindingen naar mooie vaargebieden zoals de Biesbosch, Brielsemeer, Haringvliet en Hollandsdiep.

Onderdeel van Maritiem Centrum Barendrecht, is de haven samen met de professionele Jachtservice en stalling. Een haven om u thuis te voelen. Een plek om te onthaasten en te genieten.

Op het gebied van milieu en veiligheid is Marina Barendrecht up to date door de jaarlijks vanaf 2009 geprolongeerde Blauwe Vlag.

Onze jachthaven biedt 127 ligboxen van diverse afmetingen (van 6 tot 18 meter), brede luxe steigers voorzien van stroom en waterpunten en alle benodigde veiligheidsmiddelen.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt