Nieuwe Haven 1

2959AT Streefkerk

+31-85-500-8126

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Toiletten
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Liesveld in Streefkerk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

kees en Charlotte
Nette haven met een apart restaurant. Vanwege het slechte weer moesten we uitwijken naar deze haven en na telefonisch overleg mochten we een box uitzoeken op de C pier. Helaas was dit niet mogelijk vanwege de wind en hebben we de boot aan de aanmeld steiger bevestigd (onervaren met deze boot). s'ochtendsvroeg vertrokken en betaald via een tikkie aan de havenmeester. tijdens onze trip was dit de goedkoopste haven. Algemene indruk een prima haven met net over het dijkje een prima thais afhaal restaurant. Ook is er een supermarkt in dit zelfde straatje (hemelsbreed misschien 200 meter van de ligplekken).
Anoniem
niet duur voor een mooie ligplaats in een nog mooier vaargebied

Jachthaven Liesveld

5.0 van 5 (2 beoordelingen)

Ligplaatsen
Jachthaven Liesveld telt 250 ruime ligplaatsen welke allemaal zijn voorzien van een eigen elektriciteitsaansluiting (allen 16Amp). Tevens zijn er voldoende tappunten voor drinkwater. U kunt verder gebruik maken van de vuilwaterpomp en het stortpunt voor chemische toiletten bij het sanitairgebouw.

Botenlift & stalling
In de jachthaven kunt u gebruik maken van de botenlift welke tot 50 ton kan hijsen. Uiteraard kan uw schip ook voor een korte- of langere periode op de wal gestald worden voor bijvoorbeeld winterberging,onderwaterschip reinigen of onderhoud. Als u voldoende maatregelen treft ter bescherming voor uzelf, het milieu en andere schepen kunt u ook op de wal van de jachthaven aan uw schip werken. Tevens bestaat de mogelijkheid om al het gehele onderhoud door de haven te laten verzorgen.


Trailerhelling
Ook beschikt de jachthaven over een eigen trailerhelling op het haventerrein. Wanneer u niet zelf in staat bent uw boot ter water te laten zijn de medewerkers bereid u met behulp van een bedrijfswagen te assisteren. Voor de trailerbare boten zijn er speciale trailerplaatsen aanwezig met, onbeperkt gebruik van de trailerhelling.

Fietsen
Jachthaven Liesveld beschikt ook over haar eigen fietsen. U kunt deze fietsen tegen een kleine vergoeding huren. Wilt u eens een bezoekje brengen aan de molens van Kinderdijk of aan het ooievaarsdorp in Groot-Ammers? Dit is nu ook mogelijk op de fiets.


Wi-Fi
In de gehele jachthaven kunt u kosteloos gebruik maken van het Wi-Fi netwerk. U kunt hiervoor een code ophalen bij de havenmeester.

Parkeergelegenheid
Als u een schip in de haven heeft liggen en u bent in het bezit van een codesleutel heeft u altijd
toegang tot de met slagboom beveiligde parkeergelegenheid. Ook bevinden er zich
transportkarren bij de ingang van de steigers, deze zijn voor het vervoer van goederen van de auto
naar het schip en andersom.

Sanitaire voorzieningen
Aan de oostkant van het haventerrein bevinden zich de toilet- en doucheruimtes. Het gebruik
van de toiletten is gratis, indien u in het bezit bent van een codesleutel. Passanten die van de
toilet- en doucheruimte gebruik willen maken, kunnen deze code opvragen bij de
havenmeester. De douches kunnen met muntgeld betaald worden.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt