Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Liesveld

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Liesveld

5 van 5 (1 beoordelingen)

Ligplaatsen
Jachthaven Liesveld telt 250 ruime ligplaatsen welke allemaal zijn voorzien van een eigen elektriciteitsaansluiting (allen 16Amp). Tevens zijn er voldoende tappunten voor drinkwater. U kunt verder gebruik maken van de vuilwaterpomp en het stortpunt voor chemische toiletten bij het sanitairgebouw.

Botenlift & stalling
In de jachthaven kunt u gebruik maken van de botenlift welke tot 50 ton kan hijsen. Uiteraard kan uw schip ook voor een korte- of langere periode op de wal gestald worden voor bijvoorbeeld winterberging,onderwaterschip reinigen of onderhoud. Als u voldoende maatregelen treft ter bescherming voor uzelf, het milieu en andere schepen kunt u ook op de wal van de jachthaven aan uw schip werken. Tevens bestaat de mogelijkheid om al het gehele onderhoud door de haven te laten verzorgen.


Trailerhelling
Ook beschikt de jachthaven over een eigen trailerhelling op het haventerrein. Wanneer u niet zelf in staat bent uw boot ter water te laten zijn de medewerkers bereid u met behulp van een bedrijfswagen te assisteren. Voor de trailerbare boten zijn er speciale trailerplaatsen aanwezig met, onbeperkt gebruik van de trailerhelling.

Fietsen
Jachthaven Liesveld beschikt ook over haar eigen fietsen. U kunt deze fietsen tegen een kleine vergoeding huren. Wilt u eens een bezoekje brengen aan de molens van Kinderdijk of aan het ooievaarsdorp in Groot-Ammers? Dit is nu ook mogelijk op de fiets.


Wi-Fi
In de gehele jachthaven kunt u kosteloos gebruik maken van het Wi-Fi netwerk. U kunt hiervoor een code ophalen bij de havenmeester.

Parkeergelegenheid
Als u een schip in de haven heeft liggen en u bent in het bezit van een codesleutel heeft u altijd
toegang tot de met slagboom beveiligde parkeergelegenheid. Ook bevinden er zich
transportkarren bij de ingang van de steigers, deze zijn voor het vervoer van goederen van de auto
naar het schip en andersom.

Sanitaire voorzieningen
Aan de oostkant van het haventerrein bevinden zich de toilet- en doucheruimtes. Het gebruik
van de toiletten is gratis, indien u in het bezit bent van een codesleutel. Passanten die van de
toilet- en doucheruimte gebruik willen maken, kunnen deze code opvragen bij de
havenmeester. De douches kunnen met muntgeld betaald worden.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt