Lekdijk Oost 3

2871AD Schoonhoven

+31-85-500-8439

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven 't Wilgerak in Schoonhoven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Gerrit van Zessen
Prettige jachthaven. Gezellige sfeer. Aantal jaren geleden is de haven gerenoveerd. Ondanks het liggeld wordt de haven niet uitgediept. Brandweer ligt in de haven en is paraat bij calamiteiten. Als je meer dan 1,5 meter diep steekt kun je alleen met hoog water de haven uit en in. De boten zijn veilig en worden goed in de gaten gehouden door de heer Van Gluren. Vaargebied is niet ideaal. Je kunt linksaf of rechtsaf. Meer smaken zijn er niet.

Jachthaven 't Wilgerak

Jachthaven 't Wilgerak bevindt zich in Schoonhoven. De jachthaven biedt ligplaatsen voor elk type boot en heeft plaats voor zeil- en motorboten.

Alle ligplaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting en een watertappunt in de directe nabijheid. In de jachthaven treft u modern sanitair, een vuil- en bilgewaterpomp en een trailerhelling.

De camping enjachthaven is direct gelegen aan rivier de Lek. 'T Wilgerak beschikt over buitendijkse kampeerplaatsen voor tenten, campers en caravans met bijbehorende voorzieningen. Ook zijn er camperplaatsen beschikbaar.

Uw ervaringen over de Jachthaven 't Wilgerak in Schoonhoven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt