Noordzijde 27

4225PH Noordeloos

+31-85-500-8663

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling JH Watersport in Noordeloos delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling JH Watersport


In het Zuid-Hollandse plaatsje Noordeloos vindt u de bootstalling van JH Watersport. U kunt hier terecht voor winterstalling en uiteenlopende werkzaamheden aan uw boot.

Het bedrijf beschikt over een grote ruimte waar u uw boot veilig kunt stallen voor de winter. Het bedrijfsterrein is per auto goed bereikbaar. Het is ook mogelijk om uw boot uit het water te laten hijsen. Bij aankomst wordt de boot met een mobielekraan (40 ton capaciteit) uit het water gehesen en desgewenst schoon gespoten en van onderhoud voorzien. Elke boot wordt voorzien van een folie, zodat stof of dergelijke geen toegang krijgen tot uw boot. Uw boot word gestald op een speciaal ontwikkelde stallingsbok.

Tot de winterstallingsmogelijkheden behoren o.a. binnenstalling, buitenstalling, reinigen van het onderwaterschip en de romp, reinigen van uw boot aan de binnenzijde, polyester en lak-werkzaamheden. en aanbrengen van accessoires.

Uw ervaringen over de bootstalling van JH Watersport delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt