Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling JH Watersport

Bootstalling JH Watersport


In het Zuid-Hollandse plaatsje Noordeloos vindt u de bootstalling van JH Watersport. U kunt hier terecht voor winterstalling en uiteenlopende werkzaamheden aan uw boot.

Het bedrijf beschikt over een grote ruimte waar u uw boot veilig kunt stallen voor de winter. Het bedrijfsterrein is per auto goed bereikbaar. Het is ook mogelijk om uw boot uit het water te laten hijsen. Bij aankomst wordt de boot met een mobielekraan (40 ton capaciteit) uit het water gehesen en desgewenst schoon gespoten en van onderhoud voorzien. Elke boot wordt voorzien van een folie, zodat stof of dergelijke geen toegang krijgen tot uw boot. Uw boot word gestald op een speciaal ontwikkelde stallingsbok.

Tot de winterstallingsmogelijkheden behoren o.a. binnenstalling, buitenstalling, reinigen van het onderwaterschip en de romp, reinigen van uw boot aan de binnenzijde, polyester en lak-werkzaamheden. en aanbrengen van accessoires.

Uw ervaringen over de bootstalling van JH Watersport delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt