Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Westergoot

4.5 van 5 (6 beoordelingen)

Jachthaven De Westergoot

4.5 van 5 (6 beoordelingen)

Jachthaven Westergoot is gelegen tussen de Hollandse Biesbosch en Dordrecht. Deze ligging is uniek, temeer er ook sprake is van een centrale ligging ten opzichte van de Brabantse Biesbosch en de rest van Nederland.

De jachthaven is goed bereikbaar met de auto, maar ook met het openbaar vervoer. De uitvalswegen ook naar de mooie binnenstad van Dordrecht zijn zeer dichtbij en de stadsbus stopt voor de jachthaven. Op loopafstand zijn winkels en eetgelegenheden te bereiken.

Tevens is sinds 2009 de haven in bezit van de Blauwe Vlag. Dit is een keurmerk voor jachthavens op gebied van veiligheid en milieu.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Beschikbare ligplaatsen voor passanten (8)

Lengte* Breedte* Diepte* Water Stroom Prijs (per dag) incl. BTW
Ligplaats Kind 0-4jr. Per kind Per pers.
7 3 2 € 8.40 gratis gratis gratis Boek nu
8 3 2 € 9.60 gratis gratis gratis Boek nu
9 3.5 2 € 10.80 gratis gratis gratis Boek nu
10 3.5 2 € 12.00 gratis gratis gratis Boek nu
11 4 2 € 13.20 gratis gratis gratis Boek nu
12 5 2 € 14.40 gratis gratis gratis Boek nu
13 5 2 € 15.60 gratis gratis gratis Boek nu
14 5 2 € 16.80 gratis gratis gratis Boek nu

* - in meters

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt