Houttuinen 27

3311CE Dordrecht

+31-85-500-8234

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Tankstation
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Koninklijke Dordrechtse Roei- en Zeil Vereniging in Dordrecht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Koninklijke Dordrechtse Roei- en Zeil Vereniging

Deze fraaie Koninklijke jachthaven ligt aan de Oude Maas in Dordrecht. Ongeveer 800 meter ten noordoosten van de Zwijndrechtse brug bevindt zich de ingang van de Nieuwe Haven. U herkent aan stuurboordzijde de ingang nabij een klassiek gebouw met drie puntdaken.

De jachthaven bestaat uit uit een voor- en achterhavenbekken die gesplitst wordt door de Lange Ijzeren Brug. Aan weerszijde is de haven voorzien van steigers en vingerpieren. De boxen zijn beschikbaar voor ligplaatshouders die bij afwezigheid beschikbaar komen voor gasten. In het winterseizoen van 3 november tot 31 maart zijn er diverse ligplaatsen beschikbaar. Deze hebben in overleg flexibele aankomst en vertrektijden.

Naast sanitaire voorzieningen en elektriciteit beschikt deze Dordtse jachthaven over een bunkerstation, vuilcontainers en wifi. De oude binnenstad is eenvoudig te voet te bereiken. Daarnaast zijn het Nationaal Park De Biesbosch en Kinderdijk uitstekend met de waterbus te bezoeken.

Uw ervaringen over Jachthaven KDR&ZV delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt