Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Koninklijke Dordrechtse Roei- en Zeil Vereniging

Koninklijke Dordrechtse Roei- en Zeil Vereniging

Deze fraaie "Koninklijke" jachthaven ligt aan de Oude Maas in Dordrecht. Ongeveer 800 meter ten noordoosten van de Zwijndrechtse brug bevindt zich de ingang van de Nieuwe Haven. U herkent aan stuurboordzijde de ingang nabij een klassiek gebouw met drie puntdaken.

De jachthaven bestaat uit uit een voor- en achterhavenbekken die gesplitst wordt door de Lange Ijzeren Brug. Aan weerszijde is de haven voorzien van steigers en vingerpieren. De boxen zijn beschikbaar voor ligplaatshouders die bij afwezigheid beschikbaar komen voor gasten. In het winterseizoen van 3 november tot 31 maart zijn er diverse ligplaatsen beschikbaar. Deze hebben in overleg flexibele aankomst en vertrektijden.

Naast sanitaire voorzieningen en elektriciteit beschikt deze Dordtse jachthaven over een bunkerstation, vuilcontainers en wifi. De oude binnenstad is eenvoudig te voet te bereiken. Daarnaast zijn het Nationaal Park De Biesbosch en Kinderdijk uitstekend met de waterbus te bezoeken.

Uw ervaringen over Jachthaven KDR&ZV delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt