Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Van Oversteeg

4 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven Van Oversteeg

4 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven Van Oversteeg in Werkendam is gelegen in het hartje van de Biesbosch. Houdt u van rust, natuur en prachtige wateren dan zult u hier veel plezier beleven.

U vindt de haven op het noordelijke puntje van het Gat van Den Hardenhoek, ten oosten van de Nieuwe Merwede. Vanuit de haven vaart u zuidelijk naar meanderende wateren naar de Amer en het Hollands Diep.

In de haven zijn passanten van harte welkom. Aan de steigers vindt u stroomvoorzieningen en drinkwaterautomaten. Eveneens vindt u er goede sanitaire voorzieningen, boot- en kanoverhuur en een speelplaats voor kinderen. Bij het restaurant met terras kunt u naast het eten en drinken heerlijk genieten van de omgeving.

Uw ervaringen over Jachthaven Van Oversteeg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt