Spieringsluis 5

4251MR Werkendam

018-379-3003

50

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Kindervoor zieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Gerjan Haasnoot
Onlangs voor de zoveelste keer in een van de trekkershutjes geslapen. Wat een heerlijkheid om morgens wakker te worden in de Brabantse Biesbosch. Wat een gastvrijheid...een heerlijk terras, zeer vriendelijke personeel...Kortom tot snel weer ; )
Gerjan Haasnoot
fijn bedrijf om een boot te huren . gezellig personeel die alles goed op orde heeft. van ons krijgen ze een 10 .
Gerjan Haasnoot
Hele onvriendelijke mensen die met slecht weer binnen waar het warm en droog is, hun natgeregende gasten uitlachen en geen helpende hand uit steken.

Jachthaven Van Oversteeg

4.0 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven Van Oversteeg in Werkendam is gelegen in het hartje van de Biesbosch. Houdt u van rust, natuur en prachtige wateren dan zult u hier veel plezier beleven.

U vindt de haven op het noordelijke puntje van het Gat van Den Hardenhoek, ten oosten van de Nieuwe Merwede. Vanuit de haven vaart u zuidelijk naar meanderende wateren naar de Amer en het Hollands Diep.

In de haven zijn passanten van harte welkom. Aan de steigers vindt u stroomvoorzieningen en drinkwaterautomaten. Eveneens vindt u er goede sanitaire voorzieningen, boot- en kanoverhuur en een speelplaats voor kinderen. Bij het restaurant met terras kunt u naast het eten en drinken heerlijk genieten van de omgeving.

Uw ervaringen over Jachthaven Van Oversteeg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt