Visserijweg 7

3231NE Brielle

+31-85-500-8770

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. Nautica in Brielle delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.S.V. Nautica

De jachthaven van W.S.V. Nautica is gelegen aan de noordzijde van Brielle. U vindt de haven op een groene landstrook tussen de Oosterlandse Rak en het Hartelkanaal. Nautica speelt in binnen- en buitenland een belangrijke rol in het klassiek waterskiën.

Naast de jachthaven ligt een caravanpark en een groen recreatiegebied waar u van de rust kunt genieten. U vaart eenvoudig over het Brielse meer naar de historische vestingsstad. Westwaarts vaart u naar wateren als het Oostvoornse Meer en de Noordzee.

De jachthaven bestaat uit 120 plaatsen met boxen voor verschillende bootlengtes. De steigers zijn voorzien van vingerpieren. Als passant kunt u uw boot afmeren bij de buitensteiger en u aanmelden bij de havenmeester. Er zijn goede sanitaire voorzieningen aanwezig. Daarnaast vindt u op het terrein een tennisbaan, speeltuin, voetbalveld en gezellig clubhuis.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Nautica delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt