Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. Nautica

Jachthaven W.S.V. Nautica

De jachthaven van W.S.V. Nautica is gelegen aan de noordzijde van Brielle. U vindt de haven op een groene landstrook tussen de Oosterlandse Rak en het Hartelkanaal. Nautica speelt in binnen- en buitenland een belangrijke rol in het klassiek waterskiën.

Naast de jachthaven ligt een caravanpark en een groen recreatiegebied waar u van de rust kunt genieten. U vaart eenvoudig over het Brielse meer naar de historische vestingsstad. Westwaarts vaart u naar wateren als het Oostvoornse Meer en de Noordzee.

De jachthaven bestaat uit 120 plaatsen met boxen voor verschillende bootlengtes. De steigers zijn voorzien van vingerpieren. Als passant kunt u uw boot afmeren bij de buitensteiger en u aanmelden bij de havenmeester. Er zijn goede sanitaire voorzieningen aanwezig. Daarnaast vindt u op het terrein een tennisbaan, speeltuin, voetbalveld en gezellig clubhuis.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Nautica delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt