Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Maartensgat

Jachthaven WSV Maartensgat

De jachthaven van WSV Maartensgat ligt in het centrum van Dordrecht. U vindt de knusse haven praktisch aan de voet van de Grote Kerk, op een steenworp afstand van de Oude Maas.

Vanuit de verenigingshaven vaart u direct op de Oude Maas.Ten noorden kunt u naar wateren als Noord, Wantij en Beneden Merwede varen. Naast genieten van de natuur en boottochten maken, kunt u genieten van alle cultuur die het historische Dordrecht te bieden heeft. De jachthaven is bereiken vanaf de Zwijndrechtse brug, door voor de ponthalte (aanmeerplaats) ‘Hooikade’ naar stuurboord te varen.

Passanten zijn van harte welkom in de haven. Tot de voorzieningen behoren drinkwater en elektra aan de steigers, douches en toiletten, wasmachine en droger en gratis wifi. Vanuit de haven kunt u te voet het Dordtse centrum bereiken waar u uitgebreide horeca- en winkelgelegenheden vindt.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Maartensgat delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt