Maartensgat 3

3311CK Dordrecht

+31-85-500-8515

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Maartensgat in Dordrecht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Andrea
Een paar dagen in de haven gelegen en een ontzettende fijne havenmeester was heel behulpzaam niets was te veel voor hem een geweldige man

Jachthaven WSV Maartensgat

De jachthaven van WSV Maartensgat ligt in het centrum van Dordrecht. U vindt de knusse haven praktisch aan de voet van de Grote Kerk, op een steenworp afstand van de Oude Maas.

Vanuit de verenigingshaven vaart u direct op de Oude Maas.Ten noorden kunt u naar wateren als Noord, Wantij en Beneden Merwede varen. Naast genieten van de natuur en boottochten maken, kunt u genieten van alle cultuur die het historische Dordrecht te bieden heeft. De jachthaven is bereiken vanaf de Zwijndrechtse brug, door voor de ponthalte (aanmeerplaats) ‘Hooikade’ naar stuurboord te varen.

Passanten zijn van harte welkom in de haven. Tot de voorzieningen behoren drinkwater en elektra aan de steigers, douches en toiletten, wasmachine en droger en gratis wifi. Vanuit de haven kunt u te voet het Dordtse centrum bereiken waar u uitgebreide horeca- en winkelgelegenheden vindt.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Maartensgat delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt