Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Hoogvliet

Jachthaven WSV Hoogvliet

U vindt de jachthaven van WSV Hoogvliet aan de Oude Maas. De gemoedelijke en beschutte verenigingshaven biedt een goede uitvalsbasis om wateren als de Maas, het Scheur en Spui te bevaren.

De haven is gelegen net ten noordoosten van de brug Groene Kruisweg over de Maas. Per auto kun u deze bereiken via de S102, afslag Aveling, Tijmweg, Herikweg. Vanuit de haven kunt u onder meer plaatsen als Spijkernisse, Rotterdam, Vlaardingen en Oud-Beijerland bereiken.

De haven beschikt over 53 ligplaatsen. Er zijn basale sanitaire voorzieningen aanwezig. Voor de veiligheid is het haventerrein afgesloten met een hekwerk.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Hoogvliet delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt