Herikweg 75

3192XB Hoogvliet

+31-85-500-8369

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Hoogvliet in Hoogvliet delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV Hoogvliet

U vindt de jachthaven van WSV Hoogvliet aan de Oude Maas. De gemoedelijke en beschutte verenigingshaven biedt een goede uitvalsbasis om wateren als de Maas, het Scheur en Spui te bevaren.

De haven is gelegen net ten noordoosten van de brug Groene Kruisweg over de Maas. Per auto kun u deze bereiken via de S102, afslag Aveling, Tijmweg, Herikweg. Vanuit de haven kunt u onder meer plaatsen als Spijkernisse, Rotterdam, Vlaardingen en Oud-Beijerland bereiken.

De haven beschikt over 53 ligplaatsen. Er zijn basale sanitaire voorzieningen aanwezig. Voor de veiligheid is het haventerrein afgesloten met een hekwerk.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Hoogvliet delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt