Heliushaven 9

3221LT Hellevoetsluis

+31-85-500-8293

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Helius in Hellevoetsluis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV Helius

De jachthaven van WSV Helius is gelegen aan het Haringvliet in Hellevoetsluis. Uitstekende voorzieningen en toegang tot zowel natuur als cultuur zijn kenmerkend voor deze gezellige verenigingshaven.

De haven is goed met de auto bereikbaar. Er zijn 2 ruime parkeerplaatsen aanwezig. Vanuit de haven kunt u onder meer naar het natuurgebied Tiengemeten varen. De Noordzee is eveneens goed bereikbaar. De oude vesting van Hellevoetsluis bevindt zich op loopafstand van de haven.

In de haven zijn 270 ligplaatsen in het water aanwezig, verdeeld over 7 steigers. Passanten zijn van harte welkom en kunnen aanmeren in vrije boxen. Tot de voorzieningen behoren toiletten/douches, wasserette, restaurant, terras en bar (in het clubgebouw), gratis wifi, een kinderspeelplaats en fietsenuitleen.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Helius delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt