Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Helius

Jachthaven WSV Helius

De jachthaven van WSV Helius is gelegen aan het Haringvliet in Hellevoetsluis. Uitstekende voorzieningen en toegang tot zowel natuur als cultuur zijn kenmerkend voor deze gezellige verenigingshaven.

De haven is goed met de auto bereikbaar. Er zijn 2 ruime parkeerplaatsen aanwezig. Vanuit de haven kunt u onder meer naar het natuurgebied Tiengemeten varen. De Noordzee is eveneens goed bereikbaar. De oude vesting van Hellevoetsluis bevindt zich op loopafstand van de haven.

In de haven zijn 270 ligplaatsen in het water aanwezig, verdeeld over 7 steigers. Passanten zijn van harte welkom en kunnen aanmeren in vrije boxen. Tot de voorzieningen behoren toiletten/douches, wasserette, restaurant, terras en bar (in het clubgebouw), gratis wifi, een kinderspeelplaats en fietsenuitleen.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Helius delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt